Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Momentul în care un președinte de țară sosește cu elicopterul la un concert Coldplay. Cetățenii l-au taxat imediat

Momentul în care un președinte de țară sosește cu elicopterul la un concert Coldplay. Cetățenii l-au taxat imediat

Un președinte de țară a folosit elicopterul prezidențial pentru a ajunge la un concert al trupei rock britanice Coldplay. Oficialul se află acum în centrul unui val de critici pe rețelele sociale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2024   •   15:35

Aproximativ 40.000 de persoane au luat parte la concertul trupei rock britanice Coldplay. Președintele filipinez Ferdinand Marcos se numără printre fanii celebrei trupe, astfel că s-a asigurat că este liber în agenda de pe ziua respectivă, pentru a putea lua parte la concert.

Acum însă, președintele se află în centrul unui val de critici, după ce a zburat cu elicopterul prezidențial. 

Situaţia din trafic ar fi reprezentat o "ameninţare la adresa securităţii preşedintelui Marcos", au mai precizat responsabilii cu securitatea președintelui. 

Diana Stoica, deputat USR, critică la rândul său, acțiunea președintelui filipinez.

”Sigur că anumiți demnitari, de rang înalt, au o protecție, cum există și în România, SPP-Ul, dar de aici până la a folosi un bun de serviciu nu se cuvine, mai ales când vorbim de bani publici și nu este corect să faci acest lucru folosind resursele oamenilor care muncesc în țara respectivă”, a declarat Diana Stoica, deputat USR, în direct, Antena 3 CNN. 

Citește și: A fost ales directorul general al TAROM | Costin Iordache a mai ocupat această funcție în trecut: "Obiectivul principal rămâne implementarea planului de restructurare"

Demersul președintelui din Filipine i-a indignat pe cetățeni, iar aceștia au criticat utilizarea banilor contribuabililor de către stat.

James Patrick Aristorenas, un utilizator Facebook, a scris că este ”în general considerată un abuz de putere sau o utilizare abuzivă a resurselor guvernamentale”, notează publicația WION. 

"Am plătit pentru folosirea elicopterului, pentru combustibil şi securitate, cine ştie, poate chiar şi pentru bilete", a mai adăugat acesta.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close