Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Viorica Dăncilă: "Este nevoie de mai multe femei in politica din România"

Viorica Dăncilă: "Este nevoie de mai multe femei in politica din România"

Fostul premier Viorica Dăncilă, a declarat în cadrul emisiunii News Magazin de la Antena 3 CNN, că avem nevoie de mai multe femei în politica din România.

de Ştefan Petrică    |    05 Mar 2023   •   13:30

"Situația actuală este favorabilă bărbaților, vedem că în partidele politice, conducerea este a bărbaților, în forurile de conducere sunt din ce în ce mai puține femei, companiile sunt conduse de bărbați și atunci ne întrebăm unde este egalitatea de șanse, unde este aprecierea pe care trebuie să o aibă femeile din România", a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier a discutat și în legătură cu protestele în urma accidentului feroviar din Grecia.

"Este revolta oamenilor legată de tragedia care a avut loc, dar și de faptul că nu văd o asumare reală a responsabilității dublată de măsuri care să prevină repetarea acestui incident. Cred că până cineva nu-și va asuma responsabilitatea, oamenii vor protesta și vor cere dreptate. Este un lucru de înțeles", a mai spus Viorica Dăncilă.

În privința scumpirilor din ultima perioadă, Viorica Dăncilă a spus că cel care trebuie să intervină este Guvernul României. 

"Trebuie să vedem care sunt cauzele care au dus la aceste scumpiri. Untul este cel românesc sau este cel adus din import, cu toate că am avea posibilitatea să producem untul în România. 

Vedem că cei care conduc destinele României, constată scumpirile, dar nu ne spun care sunt motivele care conduc la această situație neplăcută tuturor cetățenilor țării noastre", a spus fostul premier.

×
Subiecte în articol: viorica dancila politica
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close