Antena 3 CNN Politică Bogdan Teodorescu: Iohannis, asul care poate aduce un plus electoral PNL

Bogdan Teodorescu: Iohannis, asul care poate aduce un plus electoral PNL

Bogdan Teodorescu: Iohannis, asul care poate aduce un plus electoral PNL
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    09 Feb 2014   •   20:31

Actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis, propus de PNL ca ministru de Interne şi vicepremier, este cel mai important as în imagine al liberalilor şi, totodată, cel care poate aduce un plus electoral acestui partid, este de părere analistul politic Bogdan Teodorescu.

"Prezentat de PNL ca un potenţial reper al lor în Executiv, (Klaus Iohannis - n.r.)este, probabil, cel mai important as în imagine. E asul pe care îl pune PNL pentru a obţine un scor mai mare la alegeri, pentru că ar fi o catastrofă pentru PNL să fie pe locul trei la europarlamentare", a spus analistul politic Bogdan Teodorescu, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

De asemenea, profesorul Teodorescu apreciază că preşedintele PNL Crin Antonescu a făcut o operaţiune de imagine săptămâna trecută, când a remaniat patru miniştri într-o săptămână, încercând să aducă oameni cu o imagine bună, precum primarul Iohannis.

Teodorescu a remarcat faptul că ministrul Daniel Chiţoiu l-a deranjat pe preşedintele Traian Băsescu în scandalul Nana, însă "n-aş vrea să cred că acesta este unul dintre motivele pentru care a fost demis".

"Să sperăm că e doar o operaţiune de imagine a lui Crin Antonescu", a conchis profesorul Bogdan Teodorescu.

Preşedintele Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, oficial, pe 7 februarie, nominalizările în Guvern: Klaus Iohannis - vicepremier şi ministru de Interne, Teodor Atanasiu - ministru al Economiei, Eugen Nicolăescu - ministru de Finanţe, Cristian Buşoi - ministru al Sănătăţii.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close