Antena 3 CNN Actualitate Cameramanul agresat de fiul lui Dincă, mărturie în premieră: „A venit la mine și m-a lovit direct. Nu mă așteptam la așa ceva”

Cameramanul agresat de fiul lui Dincă, mărturie în premieră: „A venit la mine și m-a lovit direct. Nu mă așteptam la așa ceva”

Costi Pahonțu, cameramanul de la Antena 3 care a fost lovit de fiul lui Dincă, în fața sediului CNA, a oferit noi informații despre incident.

Cameramanul agresat de fiul lui Dincă, mărturie în premieră: „A venit la mine și m-a lovit direct. Nu mă așteptam la așa ceva”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    17 Dec 2019   •   19:37

„A ieșit de la CNA, inițial a fost calm, am mers aproximativ 70 de metri după el după care l-a luat pe colegul de la cealaltă televiziune, i-a pus mâna pe cameră, l-a îmbrâncit puțin, moment în care m-a văzut pe mine că îl filmez când face asta.

Atunci a venit la mine și m-a lovit direct. Nu mă așteptam la așa ceva. Mă gândeam că va pune mâna pe cameră”, a declarat Costi Pahonțu.

„M-a lovit pe mine, apoi mi-a dat peste mână și a căzut camera. Atunci a intervenit sora lui(...). Am fost lovit în cap, lângă ureche”, a spus cameramanul.

Fiul lui Gheorghe Dincă s-a predat poliţiei, după ce a agresat mai mulţi jurnalişti la sediul CNA.

 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close