Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea, adevăratul motiv pentru care a râs alături de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Liviu Dragnea, adevăratul motiv pentru care a râs alături de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Liviu Dragnea, adevăratul motiv pentru care a râs alături de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Apr 2017   •   20:10

Liviu Dragnea a declarat în emisiunea „Punctul de Întâlnire” de ce a râs la Palatul Cotroceni, alături de Klaus Iohannis.

Colegii au zis să nu spun, dar suntem oameni. Mai râdem, mai glumim. Sevil Shhaideh este un om foarte hâtru. Și îi spunea premierului când doamna Grațiela Gavrilescu depunea jurământul, 'să vedem cum o sa fiți, domnue premier, încadrat de două femei-vicepremier'. Și de aici au început tot felul de glume... că-s doua fete foarte tinere și subțiri și așa mai departe. Eu i-am spus că o să o spun președintelui. Asta a fost tot. Depinde de modul cum vede dumnealui. 

Preşedintele i-a spus premierului că vede Guvernul în întregime fără să vină la Palatul Victoria. I-am spus: domnul preşedinte, mai mergeţi la ei, veniţi şi peste mine la Parlament să mai staţi şi cu mine la tribună. A zis că vrea să vină să ţină un discurs în Parlament. I-am spus: «sper că nu tensionat». Şi a spus că nu. După Paşti, oricând ne punem de acord şi e binevenit în Parlament aşa cum e firesc. Şi domnul Tăriceanu i-a zis la fel” ”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.


 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close