Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Sfat de sănătate. Ce sport facem pentru a ne reveni după Paşte

Sfat de sănătate. Ce sport facem pentru a ne reveni după Paşte

Sfat de sănătate. Ce sport facem pentru a ne reveni după Paşte
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
30 Apr 2019   •   09:41

După câteva zile de festin culinar, nu ar strica şi puţină mişcare pentru a arde caloriile acumulate la mesele de Paşte.

Antreonorul de lifestyle şi nutriţie Kristof Ladislau a dezvăluit la „Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea” ce muşchi ar trebui să antrenăm astfel încât să slăbim.

''Este foarte important să începem cu un cardio uşor, dar trebuie să facem o combinaţie cu execiţii fizice cu greutăţi. Nu aş încerca să dau jos într-o zi ce am pus în cinci-şase zile. Este foarte important să începem cu un cardio uşor, dar trebuie să facem o combinaţie cu execiţii fizice cu greutăţi. Nu aş încerca să dau jos într-o zi ce am pus în cinci-şase zile. După cele trei-patru zile de exces trebuie să forţăm un pic, dar să ajutăm foarte mult şi cu alimentaţia.

Din păcate, lucrurile stau în felul următor: cam 70% este alimentaţie, 30% este sport (...) Sportul are o mare importanţă.

Lucrurile sunt foarte simple. Ca să slăbim trebuie să consumăm calorii. Ca să consumăm calorii trebuie să acţionăm musculatura cea mai mare din corp -picioarele. Ele sunt aproape 50% din musculatura corpului. Este foarte important să începem cu exerciţii de streching, ca să ne pregătim pentru anumite exerciţii'', a spus antreonorul de lifestyle şi nutriţie, Ladislau Kristof.

Iată doar câteva dintre exerciţiile pe care le puteţi face acasă:

-stretching
-flotări
-genuflexiuni
-fandări
-aerobic
-TRX

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close