Antena 3 CNN Politică Afirmaţiile lui Băsescu despre fosta soţie a lui Antonescu: Atac electoral sau ambiguitate? (VIDEO)

Afirmaţiile lui Băsescu despre fosta soţie a lui Antonescu: Atac electoral sau ambiguitate? (VIDEO)

Afirmaţiile lui Băsescu despre fosta soţie a lui Antonescu: Atac electoral sau ambiguitate? (VIDEO)
15 Noi 2009   •   23:01

Traian Băsescu ar fi trebuit să îşi ceară scuze pentru afirmaţiile ambigue referitoare la fosta soţie a lui Crin Antonescu, este de părere jurnalistul Oana Dobre. Invitată alături de Mugur Ciuvică, Valentin Stan şi Victor Ciutacu la Sinteza Zilei, aceasta a dezbătut fragmentul în care şeful statului şi liderul PNL discută despre femei.

"Un om elegant, care şi-ar fi dat seama de tristeţea momentului, ar fi făcut altceva (...) Ar fi trebuit să iasă azi să-şi ceară scuze pentru ambiguitate (...) Ar fi dat dovadă de o eleganţă minimă", a declarat Oana Dobre.

În opinia lui Mugur Ciuvică, preşedintele nu numai că ştia despre tragicul eveniment din viaţa lui Crin Antonescu, ci a şi premeditat atacul făcut la adresa candidatului PNL, "pentru a-i da o lovitură în direct, în timpul unei dezbateri electorale televizate". De altfel, susţine preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, nu este pentru prima dată când Traian Băsescu foloseşte o astfel de strategie electorală.

"În campania pentru alegerile locale, Traian Băsescu a ieşit în sprijinul candidatului Vasile Blaga atacându-l pe tatăl lui Sorin Oprescu", a mai spus Mugur Ciuvică.

AFIRMAŢIILE LUI BĂSESCU, ANALIZATE LA Sinteza Zilei


În cadrul confruntării electorale desfăşurate sâmbătă la Cluj, şeful statului i-a spus liderului PNL că "decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă. Un bărbat căruia nu i s-a întâmplat nici un incident dramatic, în care să-şi lase soţia singură să ajungă în situaţii dificile".

Între timp, şeful statului a declarat că nu s-a referit la fosta soţie a lui Crin Antonescu, că nu ştie absolut nimic despre drama personală a contracandidatului său şi că vorbele i-au fost răstălmăcite de jurnalişti.

CONFRUNTAREA DINTRE BĂSESCU ŞI ANTONESCU



Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close