Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Marin Bănică luptă împotriva violenţei domestice alături de Reese Witherspoon

Andreea Marin Bănică luptă împotriva violenţei domestice alături de Reese Witherspoon

Andreea Marin Bănică luptă împotriva violenţei domestice alături de Reese Witherspoon
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    01 Mar 2012   •   23:04

În cadrul ediţiei de 1 martie a emisiunii "Sinteza Zilei", Andreea Marin a vorbit în direct de la Washington, din studiourile CNN, despre întâlnirea unor oameni remarcabili: laureata premiului Oscar, Reese Witherspoon, fostul Preşedinte al Statelor Unite, Bill Clinton şi Prinţesa Mary a Danemarcei.

Andreea Marin Bănică a avut ocazia să o întâlnească pe actriţa Reese Witherspoon, în cadrul celei de-a doua Conferinţe Mondiale dedicată luptei împotriva violenţei domestice.

"E mai mult decât o conferinţă. E vorba de o săptămână întreagă în care 1500 de oameni din mediul ONG-urilor şi autorităţi din 96 de state ale lumii se implică în construirea de adăposturi pentru femeile agresate", a spus Andreea Marin.

În cadrul celei de-a doua Conferinţe Mondiale dedicată luptei împotriva violenţei domestice oamenii pun la punct strategii pentru a schimba legi, în sprijinul acestor femei. Un semn că lucrurile se schimbă şi la noi în ţară este legea 217/ 2003, votată de curând în Parlament, care ajută femeile să poată obţine un ordin de restricţie atunci când trec prin coşmarul violenţei în familie.


Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei", a anunţat că Antena 3 va încerca să facă un parteneriat ce va aduce multă bucurie celor ce suferă de cancer. Mai mulţi medici se vor implica în acest demers şi se vor face minuni pentru câteva cazuri particulare.

VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei"

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close