Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri scandaloase şi culisele reţelei mafiei politico-imobiliare. Vezi axa Videanu - Onţanu - Negoiţă - Udrea

Dezvăluiri scandaloase şi culisele reţelei mafiei politico-imobiliare. Vezi axa Videanu - Onţanu - Negoiţă - Udrea

Dezvăluiri scandaloase şi culisele reţelei mafiei politico-imobiliare. Vezi axa Videanu - Onţanu - Negoiţă - Udrea
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Iul 2012   •   23:42

Pornind de la creditul de trei milioane de euro pe care Elena Udrea îl avea la bancă, jurnalistul şi realizatorul "Exces de putere" Oana Stancu a demarat o anchetă cu un deznodământ absolut şocant, relatată într-o ediţie trecută a emisiunii.

Potrivit Oanei Stancu, un simplu angajat al unui magazin de pe Calea Victoriei, pe nume Alexandru Faur, este cel care a cumpărat terenul Elenei Udrea şi a scăpat-o de credit.

Acest Alexandru Faur, care a plătit cu două milioane de euro mai mult pe terenul pe care Elena Udrea îl deţinea pe malul lacului Griviţa, deşi veniturile sale sunt mai mult decât modeste, se bucură de lux, fiind şi proprietarul unui Bentley de 200.000 de euro.

Cursul anchetei jurnalistice depăşeşte însă această vânzare şi ajunge la legăturile imobiliare cu afacerişti controversaţi precum Gheorghe Stelian, la moştenitori care, nereuşind să-şi recapete proprietăţile de la stat, au vândut drepturi de proprietate afaceriştilor cu uşi deschise la instituţiile pe atunci conduse de nume sonore din politică precum Neculai Onţanu, Adriean Videanu sau Elena Udrea.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Exces de putere oana stancu Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close