Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirile lui Vasile Rotaru, "fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu care ar putea avea dreptul la averea regizorului

Dezvăluirile lui Vasile Rotaru, "fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu care ar putea avea dreptul la averea regizorului

Dezvăluirile lui Vasile Rotaru, "fiul nelegitim" al lui Sergiu Nicolaescu care ar putea avea dreptul la averea regizorului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Ian 2013   •   22:03

Marţi seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a oferit telespectatorilor emisiunii "Sinteza Zilei" unul dintre cele mai dorite interviuri ale momentului.

Aşa-zisul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a venit la "Sinteza Zilei" şi a vorbit despre scandalul în care este implicat.

FALS DE IDENTITATE în cazul Nicolaescu. Presupusul fiu al regizorului a folosit datele unui fost ziarist

Fostul jurnalist Vasile Rotaru a depus, marţi, la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită instanţei să renunţe la judecarea celor două acţiuni, una pentru recunoaşterea paternităţii şi a doua privind oprirea incinerării, iniţiate de un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu, întrucât i-a fost folosită identitatea.



Vasile Rotaru a relatat modul în care a aflat că numele său este implicat în scandalul moştenirii lui Sergiu Nicolaescu.

"Ieri, în jurul orei 15.00, m-a sunat Gabriel Pârjolea să mă întrebe ce mi se întâmplă(...) Acesta a insistat ca orice reporter să dau declaraţii la televiziune, dar am refuzat", a spus fostul jurnalist.

"M-am asigurat că e vorba de datele mele în acea cerere şi am decis să merg pe cale legală. Astăzi am mers la Judecătoria Sectorului 1 şi am făcut o cerere prin care am cerut suspendarea ambelor dosare (recunoaşterea paternităţii şi oprirea incinerării-n.r)", a adăugat Rotaru.

Fostul jurnalist a menţionat că, dintre apropiaţii săi, nu cunoaşte pe nimeni care să fie capabil de aşa ceva." În România, e foarte uşor să-ţi afle cineva CNP-ul", a punctat acesta.

Rotaru a precizat că nu doreşte să-şi facă publicitate. "Nu am nevoie de publicitate, de aceea am venit sa dau o declaraţie oficiala şi pun punct", a spus acesta, marţi, la Sinteza Zilei.


Trupul neînsufleţit al lui Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonia de incinerare participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului.

Regizorul, actorul şi scenaristul Sergiu Nicolaescu a murit joi dimineaţă, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Pe 12 decembrie 2012, senatorul PSD Sergiu Nicolaescu le mulţumea colegilor din Senat pentru perioada petrecută împreună, precizând că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit pe care vrea să-i termine în profesia sa.

Filmografia lui Sergiu Nicolaescu - regizor, actor de film, scenarist şi producător de film - cuprinde peste 50 de lungmetraje, dintre care cele mai cunoscute sunt "Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte" (1971), "Cu mâinile curate" (1972), "Osânda" (1976), "Ultima noapte de dragoste", "Nea Mărin miliardar" (1979), "Ciuleandra" (1985),  "Triunghiul morţii" (1999), "Orient Express" (2004), "Supravieţuitorul" (2008).

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Sinteza Zilei".

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close