Antena 3 CNN Actualitate El este europarlamentarul PDL "amator de mondenităţi" care i-a caracterizat drept “îndobitociţi” pe românii care au votat

El este europarlamentarul PDL "amator de mondenităţi" care i-a caracterizat drept “îndobitociţi” pe românii care au votat

El este europarlamentarul PDL "amator de mondenităţi" care i-a caracterizat drept “îndobitociţi” pe românii care au votat
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Sep 2012   •   23:20

Mihai Gâdea l-a prezentat în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3 pe politicianul român, trimis pe bani publici în Parlamentul European, care îşi inventează relaţii cu femei celebre şi care a ales să o invite pe Adelina Pestriţu, pe bani publici, ca reprezentant al opiniei publice din România.

Petru Luhan, că despre el este vorba, a intrat în atenţia presei mondene şi de scandal după ce s-a afişat alături de frumoasa italiancă Barbara Matera, despre care presa din Italia spune că ar fi fost una dintre amantele premierului Silvio Berlusconi, cel care a ajutat-o să ajungă în Parlamentul European.



Luhan, care a precizat că este foarte bun prieten şi cu fiica cea mică a preşedintelui României, a fost descris de Tania Budi, cu care a ieşit de câteva ori, ca fiind foarte needucat, chiar grobian.

Motivul supărării dintre cei doi ar fi faptul că europarlamentarul, "amator de mondenităţi", ar fi chemat ziariştii să îl fotografieze în compania frumoasei blonde.

Petru Luhan, europarlamentar PDL, i-a caracterizat drept “îndobitociţi” pe românii care au votat cu USL şi care urmăresc presa “prietenă” puterii actuale, într-o emisiune la un post de televiziune.

Vezi în filmul de mai jos cu ce s-a mai făcut remarcat Petru Luhan în presa de scandal din România.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII Sinteza Zilei DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close