Antena 3 CNN Actualitate Jurnalul Elenei Udrea, dezvăluit de Cristoiu

Jurnalul Elenei Udrea, dezvăluit de Cristoiu

Jurnalul Elenei Udrea, dezvăluit de Cristoiu
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mar 2018   •   21:24

Ion Cristoiu a prezentat pe blogul său, fragmente din jurnalul Elenei Udrea. Jurnalistul spune că a luat această decizie ca răspuns la provocarea lansată de fostul deputat din Costa Rica.

„Serialul care a fost interviul cu Sebastian Ghiță m-a surprins prin dezvăluirile deloc amabile despre Elena Udrea. Aveam și motive să nu fiu altfel decât surprins.

Din ce știam, cei doi colaboraseră la câteva Operațiuni, dacă ar fi s-o amintesc doar pe cea a pactului dintre Traian Băsescu și Victor Ponta în numirea șefilor din Parchete.

Apoi, și Elena Udrea și Sebastian Ghiță erau victimele Binomului SRI-DNA după ce Binomul le surâse slugarnic.

Reacția Elenei Udrea nu m-a surprins.

Cea poreclită blonda de la Cotroceni n-are nimic din ceea ce cultura populară atribuie blondelor.

Dimpotrivă, e o luptătoare până la capăt, bătând la scor mulți politicieni de azi, ieșiși la suprafață după ce Marea Teroare a cătușelor a vârât în pământ tot ce era mai răsărit în viața noastră politică”, scrie Ion Cristoiu în introducere la prezentarea fragmentului din jurnalul Elenei Udrea pe blogul personal.

„La un moment dat, aflând că la sediuL SRI din Băneasa se duc Eduard Hellvig și Petrache de la Ilfov la Coldea să se pună de acord pe diverse lucruri legate de Iohannis și că aceștia spuseseră că i-a asigurat lui Coldea că nu va fi declarat incompatibil până la alegeri Iohannis, m-am dus să-i spun lui Maior că se lucrează împotriva lui Ponta cu aceste metode.

Îi spusesem Președintelui, care insista să nu mă creadă.

L-am sunat pe Maior și m-am dus la el. Nu i-am pomenit numele lui Coldea, dar i-am spus temerele mele: că IICJ nu îl va declara incimpatibil pe Iohannis, că acolo în sediu vin cei de la ACL să discute susținerea pentru Iohannis și că nu este în regulă. (...) La câteva zile l-am întâlnit pe Președinte în birou. Mi-a spus că a verificat și nu am dreptate cu vizitele și mă ruga să îș cred că nu se întâlnește cu aceia și că nu îl susține pe Iohannis”, scrie Elena Udrea în jurnal.

Ion Cristoiu a venit cu precizări în emisiunea Sinteza Zilei: „Nu pot să-mi dau seama. După dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, doamna Udrea a fost supărată. Pentru că mi s-a părut o provocare, am dat aceste fragmente, cum o asigura că Iohannis este incompatibil, face parte din demonstrația mea că era ceva neregulă. Ea simțea că toți o trag pe sfoară. În fragmentele pe care le dau eu, există câteva rânduri unde Elena Udrea spunea că Sebstin Ghiță „știa de acest plan al meu încă din 2013”. Toată lumea paria pe acest proces de incompatibilitate”.

Elena Udrea scrie în jurnal și cum a reușit Sebastian Ghiță să își facă România TV, dar și faptul că aceasta era urâtă de Florian Coldea. Ura lui Coldea ar fi venit pentru că a fost o sursă alternativă de informare pentru Traian Băsescu. Despre Maior scrie este mai puțin diabolic, chiar deloc.

Elena Udrea mai susține că un plan de Ponta președinte - Oprea la SRI - Maior la Guvern l-ar fi deranjat pe Coldea care i-a scos niște dosare lui Gabriel Oprea și l-au făcut să se potolească.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Ion Cristoiu Sinteza Zilei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close