Antena 3 CNN Actualitate Lucian Papici, un maestru al ameninţărilor. Iată dovada

Lucian Papici, un maestru al ameninţărilor. Iată dovada

Lucian Papici, un maestru al ameninţărilor. Iată dovada
Sursa foto: Foto: luju.ro
de S.T.    |    09 Oct 2013   •   23:39

Fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, Irina Jianu, a dezvăluit în faţa Completului de 5 al Înaltei Curţi, la audierea din dosarul "Zambaccian", cum i-a propus procurorul Lucian Papici să o scape basma curată dacă va declara că i-a dat mită lui Adrian Năstase.

Trocul era simplu: dacă declara că Năstase a primit mită de la ea, Irina Jianu va fi scoasă de sub urmărire şi găsită nevinovată.

Miercuri seară, la "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a prezentat telespectatorilor emisiunii sale o înregistrare audio care demonstrează că procurorul Lucian Papici este un maestru al ameninţărilor.

Într-o discuţie purtată între Lucian Papici şi denunţătorul dintr-un dosar, Gheorghe Dumitru, se vede clar faptul că DNA fabrică dosare.

Procurorul îi explică lui Dumitru ce anume trebuie să facă, adică doar ceea ce s-a convenit, şi să meargă pe varianta agreată de anchetatori.

În plus, Papici îl ameninţă, mai mult sau mai puţin voalat, pe Gheorghe Dumitru, în cazul în care acesta nu va declara ceea ce trebuie.

Citeşte şi:

Kovesi nesocoteşte decizia procurorului general: Înlocuirea lui Papici a afectat activitatea DNA

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Lucian Papici Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close