Antena 3 CNN Actualitate O nouă înregistrare explozivă cu 'Câine': 'Ia uitați convorbirea cu Nicușor 'Ban' Dan, să nu-l lezăm!'

O nouă înregistrare explozivă cu 'Câine': 'Ia uitați convorbirea cu Nicușor 'Ban' Dan, să nu-l lezăm!'

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza zilei, o nouă înregistrare explozivă cu afaceristul Mihai Mitrache zis Câine, cel pentru care Nicușor Dan ar fi intervenit la Primăria Sectorului 4 pentru un restaurant ridicat ilegal în 'Orășelul Copiilor' din Capitală.

O nouă înregistrare explozivă cu 'Câine': 'Ia uitați convorbirea cu Nicușor 'Ban' Dan, să nu-l lezăm!'
de Gabriel Dano    |    21 Sep 2020   •   22:00

"E foarte interesant un lucru. Domnul Mitrache sună la Rise Project, dar ceea ce fac cei de la Rise în această speță este un lucru foarte-foarte tare. Îi dau toată conversația, inclusiv când Mitrache îl avea ca salvator pe Nicușor Dan, cel care suna la primărie, făcea o serie întreagă de demersuri despre care chiar și Mitrache înțelegea că nu sunt chiar ortodoxe.

În momentul în care vorbește despre așa-zisul său salvator, Mitrache nu-i spune Nicușor Dan, ci Nicușor 'Ban'. Și ascultând întreaga conversație, la finalul ei spune: 'folosiți din asta ce vreți, dar să avem grijă să nu-l lezăm pe domnul Nicușor Dan'. Foarte interesant acest interviu: Domnul Mitrache zis Câinele rupe tăcerea", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Mitrache ar fi ridicat ilegal în "Orășelul Copiilor" din Capitală un restaurant, demolat în luna mai de Primăria Sectorului 4. Apoi, nu a mai plătit nicio taxă, timp de mai bine de 4 ani, pentru spațiul pe care îl ocupa pe domeniul public. Ca să nu plătească taxele, Mitrache, zis "Câine", ar fi pus la punct o veritabilă suveică imobiliară, în care clădirea restaurantului a fost vândută succesiv între membrii familiei sale.

Cazul a ajuns în atenție publică după ce în presă au apărut înregistrări cu Nicușor Dan care intervenea pentru Mihai Mitrache la Primăria Sectorului 4.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close