Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu: Avem standarde foarte mici. Îl avem pe: "Bine, fură, dar şi face!"

Oana Stancu: Avem standarde foarte mici. Îl avem pe: "Bine, fură, dar şi face!"

Oana Stancu: Avem standarde foarte mici. Îl avem pe: "Bine, fură, dar şi face!"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iul 2012   •   22:05

Avem standarde foarte mici, este de părere jurnalistul şi realizatorul TV Oana Stancu care îşi începe astfel comparaţia între preşedintele suspendat Traian Băsescu şi preşedintele interimar Crin Antonescu, adăugând că "standardul lui: Bine, fură, dar şi face" nu este unul sănătos.

"Am ajuns să avem standarde foarte mici. Asta arată în ce hal am ajuns. Dacă aşa îl evaluăm pe preşedinte, că nu a mai hăhăit, de acum încolo se pune problema conţinutului. Eu trag nădejde că în România se va schimba nu regimul unei persoane, ci regimul per ansambu pentru că avem nevoie de o politică sănătoasă. Să preluăm nişte modele care există în Europa, în care politicienii sunt sancţionaţi atunci când mint şi atunci când fură" a declarat Oana Stancu.

"Ţineţi minte când Băsescu a spus după câţiva ani de mandat: "Am greşit". Pe Traian Băsescu acel "Am greşit" l-a făcut popular. Nimeni nu l-a întrebat însă când a plătit vreodată politicianul Băsescu pentru ce a făcut sau pentru ce a greşit, ca ministru al Transportului, ca primar al Capitalei sau ca preşedinte al României" a adăugat Oana Stancu la Antena 3.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3

×
Subiecte în articol: oana stancu Sinteza Zilei Sinteza Zilei
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close