Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu: Averea Ioanei Băsescu ACUM se justifică tocmai prin contractele de care a beneficiat fiind fiica lui Băsescu

Oana Stancu: Averea Ioanei Băsescu ACUM se justifică tocmai prin contractele de care a beneficiat fiind fiica lui Băsescu

Oana Stancu: Averea Ioanei Băsescu ACUM se justifică tocmai prin contractele de care a beneficiat fiind fiica lui Băsescu
Sursa foto: Foto captura Antena 3
14 Noi 2013   •   22:50

Oana Stancu a afirmat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3, că fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu poate justifica averea sa colosală tocmai prin contractele de care a beneficiat fiind fiica lui Băsescu.

"Averea notarului Ioana Băsescu acum se justifică. Tocmai prin contractele de care a beneficiat fiind fiica lui Băsescu. Că d-aia a ajuns să vândă toate apartamentele la Popoviciu, d-aia a ajuns să fie notar agreat de BRD, impus cumpărătorilor de locuinţă prin Prima casă. De aceea a fost notarul care a parafat contractele pentru Ikea, de unde a câştigat foarte mulţi bani", a afirmat Oana Stancu, realizatoarea "Exces de putere".

Oana Stancu a arătat că Ioana Băsescu a ajuns să facă "alchimie curată" din 105 mii de euro, începând cu 2002, anul în care "a devenit paravanul tatălui său".

Mihai Gâdea a prezentat în emisiune şi un document elaborat de realizatoarea "Exces de putere", Oana Stancu,  în legătură cu diversele tranzacţii ale familiei Băsescu. 


Fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, Ioana, a cumpărat un teren agricol de 290 de hectare în zona localităţii Nana din judeţul Călăraşi, consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu menţionând că a consiliat-o la cumpărare.

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei" un document incendiar care poate indica cum s-au folosit oamenii preşedintelui Băsescu de instituţiile statului pentru a verifica terenul recent achiziţionat de Ioana Băsescu. Este vorba despre o adresa trimisa de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, aflata in subordinea Guvernului, catre procurorul Lucian Papici, prin care i se dădeau detalii despre mai multe suprafete de teren din judetul Calarasi, printre care si cel din Nana.

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu Sinteza Zilei oana stancu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close