Antena 3 CNN Actualitate Media Oprescu: Nu mai candidez la prezidenţiale, rămân să fac pentru bucureşteni ce am promis

Oprescu: Nu mai candidez la prezidenţiale, rămân să fac pentru bucureşteni ce am promis

Oprescu: Nu mai candidez la prezidenţiale, rămân să fac pentru bucureşteni ce am promis
Sursa foto: foto: Antena3
05 Apr 2012   •   23:44

Întrebat de Mihai Gâdea ce părere are despre declaraţia lui Băsescu, Sorin Oprescu a spus că aşa este el... întâi face şi după aia raportează. Nu îi place să facă promisiuni pe care să nu le poată ţine. TOt ce a făcut a făcut pentru bucureşteni, şi cine a avut ochi să vadă, a văzut.

Că nu m-am dus cu trompeta pe la porţi, sa raportez? Aşa sunt eu, aşa este educaţia mea, să nu ma duc să ma laud cu ce fac. Întâi fac, după aia raportez, nu îmi place să fac promisiuni pe care să nu le respect.

Stadionul este cea mai mare lucrare din ultimii 20 de ani. Până acum eram doctor în medicină, acum sunt şi doctor în iarbă. Eu nu am plătit ţeapa cu gazonul, acum este prima plată pe care am făcut-o, pe un gazon schimbat şi bun.

Am făcut acest stadion pentru a arăta milioanelor de telespectatori că aici este un stadion internaţional, că Bucureştiul e aici, România e aici.
Lumea trebuie să ştie că existăm.



Dacă Băsescu pleacă, nu mai candidez la prezidenţiale. Rămân să fac ce le-am promis bucureştenilor, vreau să îl fac să se învârtă după Soare.

Contracandidaţii mei să nu mai trateze poporul ăsta ca pe un popor neinformat, care nu ştie.


Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close