Antena 3 CNN Politică Ponta, despre relaţia cu Băsescu: este una inexistentă, nu am mai vorbit din mai

Ponta, despre relaţia cu Băsescu: este una inexistentă, nu am mai vorbit din mai

Ponta, despre relaţia cu Băsescu: este una inexistentă, nu am mai vorbit din mai
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Sep 2013   •   08:41
Relaţia dintre preşedinte şi premier este una "inexistentă". Declaraţia a fost făcută de şeful Guvernului, miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 
Ponta a spus că relaţia sa personală cu preşedintele Traian Băsescu este "inexistentă", precizând că nu a mai vorbit cu acesta din mai, însă, pe de altă parte, relaţia instituţională premier-şeful statului funcţionează foarte bine. Aşadar, a adăugat premierul, Guvernul colaborează cu Preşedinţia pe lucrurile importante.
 
"Preşedintele cere informaţii. Azi i-am trimis scrisoarea cu FMI, pentru că trebuie să o aprobe şi dânsul. Relaţia instituţională cu preşedintele funcţionează. Pe 1 octombrie e CSAT, o să merg la CSAT. Că nu stăm la glume şi cafele, cred că este mai bine", a spus premierul.
 
Întrebat despre relaţia sa cu preşedintele Băsescu, Ponta a răspuns: "Relaţia mea cu domnul Băsescu este foarte bună, n-am mai vorbit din mai".
 
El a spus că momentul în care relaţia personală s-a stricat a fost atunci când preşedintele a declarat că a ştiut înaintea Guvernului despre accidentul din Muntenegru. "Nu ştia, ne-a minţit", a spus Ponta.



 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close