Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Antena 3, lider de audienţă în timp ce Traian Băsescu deplângea "demolarea instituţiilor statului"

Sinteza zilei: Antena 3, lider de audienţă în timp ce Traian Băsescu deplângea "demolarea instituţiilor statului"

Sinteza zilei: Antena 3, lider de audienţă în timp ce Traian Băsescu deplângea "demolarea instituţiilor statului"
22 Iun 2015   •   22:35

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", câţi români s-au uitat şi au ascultat declaraţiile de duminică ale fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, care a fost invitatul unei emisiuni de la B1, şi câţi au ales în schimb Antena 3.

În timp ce "tăticul statului de drept deplângea demolarea instituţiilor statului", Antena 3 înregistra cifre de audienţă peste cifrele celorlalte posturi de ştiri, ba chiar intrând în competiţie cu posturile generaliste.

"Cum de a ajuns atât de irelevant ce are de spus un fost preşedinte?", a întrebat Mihai Gâdea.

Sinteza Zilei a fost lider de audienţă pe nişa de ştiri, Target 18+, Urban, Share%.

Invitată în emisiune, avocata Alice Draghici a subliniat că preşedintele României Klaus Iohannis s-a uitat cu siguranţă la fostul preşedinte, la B1, şi asta pentru că a acţionat întocmai cum i-a indicat Traian Băsescu.

"L-a chemat pe elevul Ponta cu scutirea medicală, aşa cum a spus Traian Băsescu. (...) Apoi i-a spus că orice ar fi, el nu l-ar desemna pe Gabriel Oprea ca premier interimar. (...) Şi au fost oarece ezitări din partea preşedintelui României până la a-l desemna interimar la Guvern", a spus Alice Drăghici.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Klaus Iohannis
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close