Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Consilierii lui Băsescu, la geamul unei televiziuni în timpul emisiunii în care preşedintele era invitat

Sinteza zilei: Consilierii lui Băsescu, la geamul unei televiziuni în timpul emisiunii în care preşedintele era invitat

Sinteza zilei: Consilierii lui Băsescu, la geamul unei televiziuni în timpul emisiunii în care preşedintele era invitat
11 Dec 2013   •   21:58

Consilierii preşedintelui României s-au adunat la geamul sediului unui post de televiziune pentru a manifesta împotriva Guvernului Ponta, în timp ce Traian Băsescu participa în calitate de invitat al unei emisiuni în acel sediu, a afirmat Mihai Gâdea în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

"Nu ştiu dacă este de râs. (...) Ce am văzut în seara asta, doar Ceauşescu a mai făcut în 22 decembrie. Desigur, Ceauşescu era mult mai bun la aranjarea unor mitinguri. Ce a făcut Traian Băsescu în seara aceasta este pur şi simplu scârbavnic", a afirmat Mihai Gâdea.


Consilierul prezidenţial, Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, împreună cu liderul Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, au participat la un miting de aproximativ o oră îndreptat împotriva Guvernului Ponta, miercuri seară, în Piaţa Victoriei.

Cei aproximativ 100 de manifestanţi s-au adunat, în jurul orei 18.00, pe trotuarul din zona Muzeului Antipa, unde au scandat împotriva cabinetului Ponta, în contextul modificărilor aduse Codului penal prin votul de marţi al parlamentarilor.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close