Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Cum a fost pusă la punct operațiunea de compromitere a lui Liviu Dragnea

Sinteza zilei. Cum a fost pusă la punct operațiunea de compromitere a lui Liviu Dragnea

Sinteza zilei. Cum a fost pusă la punct operațiunea de compromitere a lui Liviu Dragnea
15 Mai 2018   •   22:48

Informaţii incredibile au apărut în presă, chiar în timp ce şeful PSD, Liviu Dragnea, era în faţa judecătorilor de la ICCJ.

DNA a recunoscut că Liviu Dragnea a fost urmărit şi interceptat de SRI, iar datele secrete au fost stocate pe 32 de DVD-uri.

Interesant este că procurorii DNA spun că sunt în posesia şi altor informaţii decât cele despre proces, mai exact date despre viaţa privată a lui Dragnea care au fost arhivate de procurorii anticorupţie.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a afirmat, la Antena 3, că aceste dezvăluiri demonstrează clar că DNA l-a urmărit pe Liviu Dragnea ani întregi în scopul de a găsi, până la urmă, ceva compromițător.

Mihai Gâdea subliniază că se mai întâmplă ceva relevant în dosarul lui Liviu Dragnea, pe lângă toate aceste lucruri fără precedent care au ieșit la lumină. Este vorba despre operațiunea de presiune asupra judecătorilor prin manifestări la intrarea la ÎCCJ.

"Sunt aduși acolo o serie întreagă de oameni și camere pentru a transmite ce se întâmplă intern și extern. Vin și posturi de televiziune străine - nu s-a mai întâmplat la niciun alt proces. Când vezi așa ceva te gândești că acolo trebuie să fie genocid, trebuie să fie lucruri grave", a spus Mihai Gâdea.

Informațiile au fost comentate de invitații lui Mihai Gâdea la "Sinteza Zilei":

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Liviu Dragnea
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close