Antena 3 CNN Actualitate Media Sinteza Zilei, despre averile politicienilor, cel mai urmărit talk-show aseară

Sinteza Zilei, despre averile politicienilor, cel mai urmărit talk-show aseară

Sinteza Zilei, despre averile politicienilor, cel mai urmărit talk-show aseară
21 Feb 2013   •   12:58

Miercuri, 20 februarie, Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea a prezentat telespectatorilor informaţii şi documente despre averile colosale ale celor mai bogaţi politicieni din România, despre cum trăiau foştii guvernanţi pe banii statului şi ce privilegii aveau.

 
Conform Kantar Media, la nivelul targetului 18+ urban, Sinteza Zilei a atins 1.543.000 de telespectatori unici care au urmărit cel puţin un minut emisiunea realizata de Mihai Gadea. Talk-show-ul a înregistrat o medie de 4,5% rating şi 9,4% cotă de piaţă si a ocupat locul 3 in clasamentul general, în timp ce emisiunea de pe Realitatea TV, cu Elena Udrea în studio (de la ora 22.19), unul dintre cei mai bogaţi demnitari ai ţării, a obţinut o medie de 0,7% rating şi 1,5% cotă de piaţă si s-a clasat pe pozitia 14.


 

Pe întreaga zi, Antena 3 a condus în clasamentul televiziunilor de ştiri cu o medie de 1,9% rating şi 7,6% share, in timp ce in prime time a înregistrat o medie de 3,8% rating şi 7,7% cotă de piaţă, păstrându-şi statutul de cea mai urmărită televiziune de ştiri şi ocupând locul 3 în piaţă.


 

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close