Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Dezvăluiri despre ”fantoma” care a intrat în dialog cu Ambasada SUA

Sinteza zilei: Dezvăluiri despre ”fantoma” care a intrat în dialog cu Ambasada SUA

Sinteza zilei: Dezvăluiri despre ”fantoma” care a intrat în dialog cu Ambasada SUA
23 Feb 2016   •   23:53

Mihai Gâdea a abordat în emisiunea ”Sinteza Zilei”, de marți seară, subiectul declarațiilor făcute de ambasadorul SUA la București, pe pagina de Facebook a Ambasadei, în cursul unei sesiuni de chat referitoare la situaţia în care se află cele cinci televiziuni ale trustului Intact, după descinderile ANAF din 15 februarie 2016.

Gâdea a precizat că, în spiritul dialogului democratic, a trimis o scrisoare Ambasadei SUA, în care explică punctul de vedere al Antena 3, și că așteaptă un răspuns pentru a veni cu mai multe precizări în spațiul public.

O fantomă în dialog cu Ambasada SUA

Până atunci, Mihai Gâdea a încercat să afle cine este personajul care i-a pus această întrebare ambasadorului privind situația Antena 3. Nu mică a fost mirarea să descopere că personajul este, de fapt, o fantomă.





Mai exact, Cezar Matei a ”împrumutat” fotografia lui Giulio Regeni, studentul italian găsit mort în Egipt. Corpul tânărului, care era student la Universitatea din Cambridge, era plin de răni făcute prin înjunghiere.

”Atunci întreb și eu, toate fantomele astea, care pretind că vorbesc în numele unor cetățeni, de cine sunt manipulate?”, a întrebat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close