Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Sinteza zilei: Sportivii de aur ai României, despre condamnarea lui Gică Popescu

Sinteza zilei: Sportivii de aur ai României, despre condamnarea lui Gică Popescu

Sinteza zilei: Sportivii de aur ai României, despre condamnarea lui Gică Popescu
06 Mar 2014   •   23:18

Mihai Gâdea a stat de vorbă, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", cu marii sportivi ai României, cu privire la situaţia în care se află acum fostul internaţional Gică Popescu, condamnat marţi, de instanţa Curţii de Apel Bucureşti la 3 ani, o lună şi 10 zile închisoare cu executare, în "Dosarul Transferurilor".

"Nu imi venea să cred. O surpriză neplăcută. Mi-aş dori foarte mult să îl graţieze domnul preşedinte. Cred că pedeapsa ar trebui să fie micşorată", a declarat Miodrag Belodedici.

"Ceea ce s-a întâmplat şi ceea ce a făcut Gică nu se poate compara cu lucruri care sunt mult mai grave, ca atunci când iei viaţa unui om, fie doar şi din întamplare, şi scapi de arestare, dându-ţi-se închisoare cu suspendare. Cred că prejudiciul adus statului nu valorează niciodată cât viaţa unui om", a declarat Marius Lăcătuş.

"La noi, oamenii de valoare nu sunt promovaţi şi nu sunt susţinuţi. Sunt non-valorile, cum a fost şi în vremea comunismului, şi a rămas treaba asta. Îmi pare rău să spun asta. Mă gândesc foarte tare să plec din România, că, într-o zi, cine ştie, mai zic şi eu câte o prostie la televizor şi mă trezesc că mă arestează domnişoarele alea, că am fost contra nu-ştiu-cui", a spus Ilie Năstase.

"Pe un alt canal de televiziune am urmărit un individ care l-a făcut în fel şi chip pe Gică, (...) pe cel care ne-a făcut să fim mândri că un român a purtat banderola de căpitan la Barcelona. E foarte posibil să fie acolo unde e acum şi datorită faptului că a participat la alegerile FRF", a declarat Ilie Balaci.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gica Popescu
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close