Antena 3 CNN Actualitate Titus Corlățean, la ”Sinteza Zilei”: Realizați traducerea în engleză a acestei emisiuni. Vă ajut să ajungă la GRECO

Titus Corlățean, la ”Sinteza Zilei”: Realizați traducerea în engleză a acestei emisiuni. Vă ajut să ajungă la GRECO

Titus Corlățean, la ”Sinteza Zilei”: Realizați traducerea în engleză a acestei emisiuni. Vă ajut să ajungă la GRECO
07 Mar 2019   •   22:34

Titus Corlățean, fost ministru de Externe, a relatat la ”Sinteza Zilei” o discuție cu un reprezentant al GRECO, despre criticile aduse Secției de investigare a infracțiunilor comise de magistrați, spunând că interlocutorul său nu știa că secția funcționase anterior în cadrul DNA. 

Mai mult, acesta a sugerat realizarea unei subtitrări a ediției de joi a ”Sintezei Zilei”, în limba engleză, cu promisiunea că va ajunge la GRECO.

”Realizați traducerea, titrarea, în limba engleză, a acestei emisiuni și eu mă angajez să vă ajut să ajungă la GRECO. Am avut în această săptămână, între altele, o discuție cu un reprezentant al GRECO. Una dintre explicațiile pe care mi le-a dat, legată de atacul asupra secției speciale, acțiunea de o ataca, cu obiectivul desființarea acestei secții, explicația a fost că solicitarea de desființare este fundamentată că magistrații sunt cetățeni ca oricare alții și că o astfel de secție nu a existat anterior. Am explicat că aceeași secție a funcționat ani de zile în interiorul DNA și GRECO nu a spus nimic. Mi-a spus că nu știa și că va verifica” a spus Titus Corlățean.

Citește și: Lovituri devastatoare pentru Laura Codruța Kovesi, din interiorul DNA. Cum s-a ajuns la al doilea dosar în care a fost pusă sub acuzare

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Titus Corlăean
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close