Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ultimul mesaj transmis de Xi Jinping lui Putin, înainte de a pleca de la Moscova: ”Ai grijă, dragă prietene. Urmează schimbări care n-au mai fost în 100 de ani”

Ultimul mesaj transmis de Xi Jinping lui Putin, înainte de a pleca de la Moscova: ”Ai grijă, dragă prietene. Urmează schimbări care n-au mai fost în 100 de ani”

Președintele Rusiei, Vladimir Putin și cel al Chinei, Xi Jinping, au încheiat întâlnirea care a avut loc la Moscova. Cei doi au avut un schimb de replici înainte ca președintele chinez să părăsească Rusia.

de Ştefan Petrică    |    21 Mar 2023   •   22:06

Vizita lui Xi Jinping în Rusia a început luni și a continuat marți, cu o discuție de aproximativ șase ore între cei doi lideri, concretizată cu semnarea unei declarații comune privitoare în special la politica externă a Statelor Unite.

Întâlnirea dintre cei doi președinți s-a terminat cu o strângere de mână și cu un scurt schimb de replici:

"Urmează schimbări care n-au mai fost în 100 de ani. Și conducem această schimbare împreună", i-a spus Xi Jinping lui Vladimir Putin.

"Sunt de acord", i-a răspuns liderul de la Kremlin.

Citește și: Vladimir Putin, primele declaraţii după discuţiile cu Xi Jinping: "Toate negocierile au fost un real succes"

"Te rog, ai grijă, dragă prietene", a mai adăugat Xi Jinping, potrivit AZGeopolitics.

"Călătorie sigură!", a încheiat Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Xi Jingping
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close