Antena 3 CNN Politică Corneliu Dobriţoiu, după plecarea unui liberal la PSD: E bine că se curăţă ograda

Corneliu Dobriţoiu, după plecarea unui liberal la PSD: E bine că se curăţă ograda

Corneliu Dobriţoiu, după plecarea unui liberal la PSD: E bine că se curăţă ograda
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Feb 2014   •   21:09

Senatorul PNL Corneliu Dobriţoiu a spus, vineri, că odată cu plecarea colegului său Ioan Deneş la PSD "se curăţă ograda".

 
Liberalul a spus că nu ştie nimic de atacul PNL la PNL în ce priveşte racolarea parlamentarilor, însă întrebat despre faptul că senatorul PNL Ioan Deneş a anunţat, vineri, că a decis să demisioneze din partidul liberalilor şi să se înscrie în formaţiunea social-democraţilor, a răspuns: 
 
"E bine că se curăţă ograda. (...) Deşi Deneş a votat pentru ruperea USL", a comentat, vineri, senatorul PNL Corneliu Dobriţoiu, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
Referitor la faptul că purtătorul de cuvânt al PNL a spus că PSD ar racola oameni de la liberali, Dobriţoiu a spus că nu are cunoştinţe despre aceste informaţii, însă nu le-a negat.
 
"Nu am cum să apreciez dacă e reală sau nu informaţia, probabil e o ţintă de parcurs. Eu nu am cunoştinţe de asemenea chestiuni, dar dacă Departamentul de Comunicare a venit cu aceste informaţii, am certitudinea că se referă la nişte fapte din teritoriu pe care eu nu le cunosc", a adăugat Dobriţoiu.

PNL acuză PSD că a trasat sarcini fiecărei filiale social-democrate să racoleze cel puţin câte un parlamentar liberal, precizând că aceste informaţii au fost confirmate de reprezentanţi ai PNL care au fost contactaţi în acest sens.

Liderul PSD, Victor Ponta, aflat la Roma, susţine că acuzaţiile PNL privind racolarea de parlamentari liberali reprezintă doar o "poveste" şi precizează că nu a discutat cu nimeni de aşa ceva, adăugând că îşi doreşte doar ca parlamentarii PNL să fie alături de proiectele Guvernului.

×
Subiecte în articol: Corneliu Dobritoiu Subiectiv
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close