Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu, despre criza politică din România: "Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre"

Dana Budeanu, despre criza politică din România: "Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre"

Dana Budeanu a comentat într-un clip video actuala criză politică din România. Ea spune că îi este "rușine de rușinea celor aflați la putere".

Dana Budeanu, despre criza politică din România: "Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre"
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2021   •   20:46

"Mie îmi e rușine de rușinea celor aflați la putere. Unde au ajuns? Fix unde v-am spus înainte cu trei zile de rezultatul alegerilor. Eu v-am spus, fix cu trei zile înainte, ce o să se întâmple cu marea coaliție de dreapta.

Nu avea cum, era imposibil! Singura modalitate prin care acest Guvern va putea rămâne este dacă Cîțu, care l-a demis pe magician să se care și vine Orban înapoi. Este singura situație în care Guvernul ăsta mai poate continua.

Sfatul meu, domnul Orban, vreți să mă ascultați bine, nu vreți să mă ascultați este alegerea dumneavoastră, eu nu sunt în măsură să vă dau sfaturi pentru că aveți 30 de ani de politică în spate nu? Da! Miza alegerilor din PNL e una, miza alegerilor din USR – PLUS e alta, miza poporului este alta, adică a mea. (...) Poporul trebuie să înțeleagă! În PNL urmează alegeri, bătălia se dă între gruparea lui Orban și gruparea lui Cîțu, în USR – PLUS urmează alegeri bătălia se dă care e președintele fuziunii ăsteia dintre două ONG-uri.

Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre, peste libertatea voastră, peste ce vreți voi! Când vă uitați la ce se întâmplă, nu este nicio bătălia cu mafia! (...) ", a spus Dana Budeanu într-un material video.

 

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close