Antena 3 CNN Politică Un PSD-ist sparge gaşca: "Eu votez cu Cioloş şi cabinetul pe care îl recomandă"

Un PSD-ist sparge gaşca: "Eu votez cu Cioloş şi cabinetul pe care îl recomandă"

Un PSD-ist sparge gaşca: "Eu votez cu Cioloş şi cabinetul pe care îl recomandă"
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Noi 2015   •   21:13

Senatorul PSD Mădălin Voicu a spus, marţi, că el îl va vota, contrar indicaţiilor de partid, pe Dacian Cioloş premier, dar şi viitorul guvern pe care acesta îl va propune.

 
"Eu bănuiesc că dacă creditez noul cabinet pe care îl va nominaliza domnul Cioloş nu am să greşesc, că în conditţiile date nu există altă opţiune. O să votez, contrar indicaţiilor de partid, o să votez, pentru că mie mi se pare că e mai bine să vedem ce o să se întâmple, că oricum nu avem ce face.
 
Da, eu votez cu domnul Cioloş, şi votez şi cabinetul pe care îl recomandă", a declarat senatorul PSD Mădălin Voicu, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Opţiunea PSD pentru funcţia de premier propusă preşedintelui Klaus Iohannis a foat Liviu Voinea.
 
Social-democratul a explicat că el face politica lui şi îşi asumă această opţiune.
 
"Eu fac politica mea, nu cred că cineva mă teleghidează. Fac o politică de stânga, dar cred eu că eficientă. (...) Eeu cred că l-am subestimat pe preşedintele Klaus Iohannis şi sistemul, şi o nouă axă care se implică cât mai des în politica românească", susţine Mădălin Voicu.

Fostul comisar european pentru Agricultură Dacian Cioloş a fost desemnat, marţi, de către preşedintele Klaus Iohannis, pentru funcţia de premier, Iohannis precizând că soluţia agreată cu partidele politice, cu foarte mici excepţii, este cea a unui guvern de tehnocraţi.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close