Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaș în jurul protocoalelor SRI-Parchete: Diferențe între semnături

Scandal uriaș în jurul protocoalelor SRI-Parchete: Diferențe între semnături

Scandal uriaș în jurul protocoalelor SRI-Parchete: Diferențe între semnături
01 Apr 2018   •   20:23

Răzvan Dumitrescu a lansat o serie de întrebări legate de protocolul semnat între SRI și Parchet în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv. Sunt aceste documente falsificate? Lipsesc informații esențiale?

Jurnalistul a venit și cu câteva exemple, pe care le-a descoperit Radu Soviani, uitându-se la cele două variante de protocol. Pe de o parte la SRI, pe de altă parte la Parchetul General. Avînd în vedere că protocolul este același, ar fi trebuit și documentul să fie identic.

Pagina 17 din documentul publicat de SRI este scrisă de mână și nicidecum cu fonturile de tipar cum apare pe documentul la Parchetul General.

Nu este însă singura diferență. Încercând să demonteze teroria conspirației, purtătorul de cuvând al SRI, Ovidiu Marincea, spune că au fost xeroxate alb-negru. Doar că pe documentul lui Marincea apare cu litere de tipar.

Nu sunt singurule inadvertențe. Pe pagina 18, semnătura lui Florian Coldea apare diferit în cele două documente. Semnătura lui Maior seamănă. Mai sunt și alte diferențe. Tot la pagina 18, la documentul de la Parchetul General există niște adnotări, pe pagina SRI nu o să vedeți adnotări.

„Dacă nu era Antena 3, probabil că Ovidiu Marincea nu dădea acea adevărată pagină 17 pe Facebook. Dar ea amplifică problemele și veridicitatea acestui protocol. Sunt șase indicii de fals”, a declarat Radu Soviani la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda Radu Soviani Subiectiv
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close