Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Culisele din "Nea Mărin miliardar", povestite de actriţa Adina Popescu, chiar din apartamentul în care s-a filmat pelicula

Culisele din "Nea Mărin miliardar", povestite de actriţa Adina Popescu, chiar din apartamentul în care s-a filmat pelicula

Ediţie specială din apartamentul în care s-a filmat "`Nea Mărin miliardar", cel mai vizionat film din România, şi amintiri din culise au fost prezentate sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Culisele din "Nea Mărin miliardar", povestite de actriţa Adina Popescu, chiar din apartamentul în care s-a filmat pelicula
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   22:26

Actriţa Adina Popescu a povestit, chiar din apartamentul în care s-a jucat "`Nea Mărin miliardar", în 1979, culisele filmului şi cum erau actorii pe platoul de filmare, dar şi în viaţa reală.

"Mi s-a părut incredibil să am scene cu Sergiu Nicolaescu. Nicolaescu nu repeta, venea la filmare şi el îşi spunea ce să faci.

Amza Pellea era un om foarte serios şi foarte bine pregătit.

Jean Constantin era un foarte bun actor, generos, simpatic şi foarte glumeţ.

Draga Olteanu Matei era haioasă, bună", şi-a amintit actriţa Adina Popescu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Actriţa spune că avem în continuare nevoie de filme istorice, mai ales că "copiii din Diaspora nu ştiu cine este Ştefan cel Mare".

Mai multe amănunte despre ce nu s-a văzut în film, povestite de actriţa Adina Popescu, vedeţi în clipul video de mai jos.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close