Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "În 2022 va fi o epurare la nivel profund, vor fi nişte oameni îndepărtaţi, lucrurile se vor mişca altfel"

Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "În 2022 va fi o epurare la nivel profund, vor fi nişte oameni îndepărtaţi, lucrurile se vor mişca altfel"

Anul ce vine va fi, din punct de vedere astral, unul bun pentru dezvoltare spirituală, oamenii vor avea iniţiativă, iar unii lideri vor fi îndepărtaţi, spune consultantul spiritual Adina Moldoveanu.

Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "În 2022 va fi o epurare la nivel profund, vor fi nişte oameni îndepărtaţi, lucrurile se vor mişca altfel"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2021   •   22:54

"În 2022, asiaticii spun că intrăm în anul tigrului, lucrurile se vor mişca altfel, pentru că e considerat un punct de început.

De asemenea, 2022 va fi un an prielnic pentru dezvoltarea spirituală şi implicare.

Adina Moldoveanu: "Lucrurile se vor mişca altfel în 2022, pentru că e considerat un punct de început"

E un an de o dinamică deosebită, oamenii sunt puşi în faţa acestei decizii, să hotărască pentru ei, să nu se mai lase conduşi de ceilalţi.

Cum va reacţiona fiecare popor depinde de conducătorii săi, nu înseamnă că avem nevoie de răscoale.

Dar o să fie o epurare la nivel profund, se încurajează omul să fie pro-activ şi să ia iniţiativă pentru că are toate instrumentele necesare", a spus consultantul spiritual Adina Moldoveanu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

Întrebată despre ce spun stelele referitor la modul în care vom ieşi din pandemie, Adina Moldoveanu a răspuns: 

"Vor ieşi la suprafaţă toate luptele din spate (...) Atât astrele, cât şi energia injectată în anul viitor nu mai poate să le ţină ascunse, vor fi nişte oameni îndepărtaţi, vor veni alţii care să gestioneze această situaţie.

Adina Moldoveanu: "De ce ne-a fost dată această lecţie, pandemia? Ce nu am făcut bine?"

De ce ne-a fost dată această lecţie, pandemia? Ce nu am făcut bine: de fapt, ne întoarcem la iubirea de sine. 

Noi cumva intrasem într-o inerţie în care făceam nişte lucruri fără să mai conştientizăm, neglijam pe cei din jurul nostru, să ne vedem cu familia, să ne pese de ceilalti, le-am neglijat ani de zile.

Şi, cumva, a venit ca o corectare.

Noi avem impresia că nimic nu ne poate atinge şi a venit această pandemie care să ne corecteze din mai multe puncte de vedere, mulţi oameni buni au plecat", a adăugat consultantul spiritual Adina Moldoveanu.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close