Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Care e cauza spirituală a cancerului şi cum îl tratăm. Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "E senzaţional dacă poţi să faci asta"

Care e cauza spirituală a cancerului şi cum îl tratăm. Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "E senzaţional dacă poţi să faci asta"

Cancerul este o boală a sufletului, spune consultantul spiritual Adina Moldoveanu, care susţine că a reuşit să ajute oameni cărora medicul le mai dăduseră trei luni de trăit.

Care e cauza spirituală a cancerului şi cum îl tratăm. Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "E senzaţional dacă poţi să faci asta"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Noi 2021   •   22:21

"Există o cauză spirituală a bolilor. Dacă nu dezvolţi iubirea de sine nu ai cum să devii un om sănătos. În plus, e important şi cum ne rugăm.

Din cărţile sfinte, de acum 4.000 de ani, ştim că există un tot: corp-minte-suflet. Şi cum am putea noi să avem grijă de corp fără să tratăm sufletul? Toate sunt interconectate şi generează un avertisment, iar acesta este boala.

Adina Moldoveanu: "Există o cauză spirituală a bolilor"

Dacă aceste evenimente trenează şi nu le-am conştientizat se transformă în boli mai grave.

Am la cabinet oameni care vin cu cancer, boli autoimune, dar nu conştientizează. Cancerul e o ranchiună la nivel subtil care nu s-a dezvoltat într-o iertare şi s-a ancorat într-o energie negativă. 

Ea a generat sufocarea celulelor noastre şi a făcut să se ajungă la aşa-numitul diagnostic de cancer.

Spun "aşa-numitul" pentru că sunt oameni cu puterea mentală să nu accepte diagnosticul şi acesta e un prim pas spre vindecare. E senzaţional dacă poţi să faci asta.

Adina Moldoveanu: "Cancerul e o boală a sufletului, iar puterea mentală e un prim pas spre vindecare"

Au venit la mine oameni care mi-au spus ca au metastază şi le-a dat medicul trei luni de trăit. Epuizaseră toate celelalte metode şi au reuşit, trăiesc şi acum după cinci ani. 

Cancerul nu a fost vindecat total, dar a ieşit din metastază, pentru că omul a reuşit să se schimbe, să facă iertarea în corpurile subtile.

Puterea mentală e un prim pas spre vindecare, iar cancerul e o boală a sufletului", a spus consultantul spiritual Adina Moldoveanu, sâmbătă, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3.

În plus, ea a precizat că le spune oamenilor să nu întrerupă medicamentaţia prescrisă de medic.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu cancer Adina Moldoveanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close