Antena 3 CNN Emisiuni Voi cu Voicu Previziunile generale ale verii 2023, cu Cristina Demetrescu: Risc ridicat de pierderi financiare, dar şi emoţionale

Previziunile generale ale verii 2023, cu Cristina Demetrescu: Risc ridicat de pierderi financiare, dar şi emoţionale

Vara asta stăm sub semnul imprevizibilului şi trebuie să avem mare grijă la investiţiile financiare, dar şi la cele emoţionale, avertizează astrologul Cristina Demetrescu, invitată în cadrul emisiunii Voi cu Voicu.

Previziunile generale ale verii 2023, cu Cristina Demetrescu: Risc ridicat de pierderi financiare, dar ?i emo?ionale
Previziunile generale ale verii 2023, cu Cristina Demetrescu: Risc ridicat de pierderi financiare, dar şi emoţionale Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   23:30

Trecem printr-o perioadă dificilă marcată de tranzite majore, iar fenomenele meteo dar şi sociale extreme din ultima vreme stau mărturie pentru acest lucru. 

E nevoie de răbdare avertizează astrologul Cristina Demetrescu, în special nativii din semnele mutabile, care resimt mult mai puternic blocajele sau încetinirile din ultima vreme.

Nativii din semnele fixe - Taurul, Leul, Scorpionul şi Vărsătorul - s-ar putea să se simtă mai bine în această perioadă. 

Planeta Pluton, care face un arc de cerc de aproximativ 250 de ani, a revenit după această perioadă în zodia Vărsătorului, care este chiar zodia României, dar este şi o zodie care cumva guvernează marile colectivități.

Pentru o perioadă scurtă Pluton a revenit pentru că retrogradează în intervalul 24 mai și 12 iunie. 

România - transformări profunde timp de 20 de ani

Pluton arată acum o mostră vizavi de ce va face el în această zodie timp de 20 de ani, începând cu data de 21 ianuarie 2024. Este o planetă care generează transformări, în sensul bun al cuvântului. Pe de altă parte, este o planetă care are această reputație de distrugător al unor structuri vechi și retrograde, care probabil nu mai sunt de actualitate. Facem și legătura cu ceea ce simbolizează zodia Vărsătorului și anume viitorul. Un Pluton care dărâmă și reconstruiește într-o zodie care se referă la avangardă, este într-adevăr o promisiune pentru modernizare și pentru lucruri foarte frumoase care probabil vor rezulta după acești 20 de ani.

Pluton în Vărsător va pune mai mult accent și pe dezvoltarea tehnologiei, dar tot ce se descoperă cumva, mai mult sau mai puțin, se întoarce și împotriva noastră. Pe de altă parte ar trebui să învățăm cumva să folosim tehnologia la modul constructiv și mai puțin la modul distructiv. Vărsătorul are legătură, până la urmă, cu conștiința oamenilor, cu conștiința umană la nivel colectiv.

Plecând de la primele grade ale zodeii Vărsătorului, pe care acum se află Pluton și se mai află până pe data de 12 iunie, se vor produce, într-adevăr, și niște modificări în conștiințele colective. Cu siguranță vom evolua. Vom evolua în conștiință, ceea ce înseamnă că ne apropiem mai mult de de Univers, de Dumnezeu, de valorile pozitive.

Agitaţie de la Marte, prosperitate de la Jupiter

Începând cu data de 21 mai se mai mută niște planete, cum ar fi planeta Marte, tot pe o zodie fixă, pe Leu. Şi asta generează și dă trendul acestei veri a unei perioade puțin agitate.

Cum Vărsătorul este o zodie care guvernează colectivele de oameni, nu a intrat bine Pluton în Vărsător și deja au început grevele, proteste. Pluton în Vărsător și tranzitele mai tensionate care au loc pe cruci fixe au legătură cu evenimentele imprevizibile. 

Vorbim practic de ceva ceea ce nici nu știm ce turnură ia. Faptul că Marele Benefic a intrat pe zodia banilor, pe zodia Tarului, și stă până pe 24 mai 2024, aduce o energie mai blândă, ce promite mai multă bunăstare. Trebuie însă să aibă ceva la bază, pentru că Taurul vorbește despre o fundație, trebuie să aibă la bază o structură solidă.

Sperăm să nu se întâmple și alte fenomene care cumva să ne pună pe jar, cum ar fi la nivel mondial și universal. Începând cu data de 25 mai, apoi 1 iunie şi 7 iunie, se pot întâmpla o serie de fenomene imprevizibile care se pun pe seama acestor tranzite și care au legătură și cu tehnologia, și cu aparatura, și cu aviația, și cu grevele, și cu fenomene teroriste și cu tot felul de situații, cu fenomenele climatice ș.a.m.d. Toate vor fi mai intensificate până pe data de 12 iunie.

Risc ridicat de pierderi financiare dar şi emoţionale

Vara stă sub impactul unor tranzite care au legătură cu crucile fixe, care implică și bani. Oamenii cumva trebuie să își facă planuri mai mai puțin riscante, sub aceste auspicii, adică nu trebuie să riște. Este o perioadă bună pentru investiții calculate atent și care, să aibă impact cumva. Adică să știi ce vrei, nu neapărat să speculezi banii. Este bine ca oamenii să nu se grăbească foarte tare, pentru că este foarte posibil să piardă.

Este o vară complicată și din punct de vedere al dragostei, al emoțiilor, pentru că și Venus va retrograda. Şi la fel, investițiile sentimentale s-ar putea cumva să fie puse sub semnul întrebări. E foarte importantă răbdarea, analiza și ideea de a nu forța până la urmă destinul și de a nu bate cu pumnul în masă universului să-ți dea ceea ce poate nu meriți.

În această perioadă este foarte posibil ca după data de 12 iulie, când axa vieții își schimbă traseul către zodia Taur, unde acuma intră cea mai bună dintre planete, să vindece și să se repare foarte multe sechele.

Saturn va putea să producă niște efecte benefice pentru țara noastră și să întoarcă foarte mulți oameni acasă.

Lucrurile se mai înțepenesc, se blochează și la nivelul războiului din Ucraina. 

După data de 12 iulie în Nodul Sud intră Karma. Karma înseamnă și impactul. Este un tranzit care vine o dată la 18 ani și acum aduce nota de plată.

Din punct de vedere al poziționării astrelor pe harta României, avem și niște aspecte bune și  importante care pot eleva un pic țara asta. România închide o perioadă de 6 ani extraordinar de grea. 

Ceea ce se alătură în plan politic și energia care distorsionează foarte tare în această perioadă este o parte a opoziției, care cumva agită spiritele un pic mai mult decât este cazul.

O lună de zile, de când a intrat Pluton, din luna mai până pe la jumătatea lunii iunie, situația este foarte blocată. Dar vor trebui să găsească niște soluții sau, mă rog, datorită acestor schimbări care apar, vor trebui să găsească niște soluții. Dar atenție, din ianuarie 2024, Pluton intră undeva pe sectorul banilor de împrumut ale României.

Până pe 12 iunie vom vedea că puterea este în mâinile poporului, că se întâmplă până la urmă ce vrea poporul. Poporul vrea bani. S-ar putea să fie bani, dar nu vor fi niște bani neapărat din împrumut, ci vor fi niște bani din investiți. 

Este o e o perioadă foarte dificilă pentru antreprenorii din România și sper în aceste modificări care se vor produce, doar că în momentul de față ne-am blocat puțin.

Se rup multe alinaţe colective şi personale

(...) Karma care va intra pe data de 12 iulie în Balanță va rupe multe, multe alianțe. Vorbim și de planul politic, ca să spunem așa, dar vorbim și de relații, de căsătorie, de parteneriate. Plecând de la aceste transformări, de la problematica banilor, se va considera că este mai bine să se meargă cumva pe cont propriu. Destinul în Berbec ajută mai mult oamenii în manifestarea lor individuală.

Mă refer aicea și la, să spunem, genul acesta de nuclee pe care le întâlnesc foarte des în România, vorbind cu foarte mulți oameni. Afacerile de familie, în care se blochează niște destine pentru ideea unui singur membru al familiei, și urmează niște transformări. Din punctul acesta de vedere, nu are legătură cu banii cât are legătură cu destinul fiecăruia, pentru că se repoziționează niște trasee.

Destinul în Berbec resetează niște direcții de viață și uneori este probabil mai bine să considerăm că trebuie să mergem înainte individual.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Citește mai multe din Voi cu Voicu
» Vezi toate știrile din Voi cu Voicu
Cele mai noi știri
Parteneri
x close