Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Cum atragem energia banilor în viața noastră. Andrei Diaconu: "Banii sunt strict legați de aurul nostru spiritual"

Cum atragem energia banilor în viața noastră. Andrei Diaconu: "Banii sunt strict legați de aurul nostru spiritual"

Andrei Diaconu, consultant spiritual, a fost invitatul Mirelei Voicu, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, unde a explicat ce pași putem să urmăm pentru a crește energia banilor și a ajunge la abundență materială, dar și spirituală.

Cum atragem energia banilor în viața noastră. Andrei Diaconu: "Banii sunt strict legați de aurul nostru spiritual"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2021   •   14:26

Energia banilor este un flux de energie aurie, în plan spiritual. Și este într-o continuă circulație, într-un continuu flux de mișcare. Iar noi trebuie să facem în așa fel încât să îl atragem în viață noastră, să fim în acest flux continuu, și să nu renunțăm la el.

Gândirea de genul ce-i mult strică, sau mai bine sărac și sănătos decât bogat și bolnav, sunt niște limitări pe care ni le punem și ne fac să ne îndepărtăm de energia banilor.

Partea spirituală este legat și de energia banilor. Dacă lumina ta interioară este mare, ai acces și la energia banilor. Dar este important cum manipulezi această energie și cum faci să nu ieși din această energie.

Banii nu trebuie să fie stăpânii tăi, nici tu să fii stăpânul lor, trebuie să fii prietenul tău. Nu trebuie să te controleze. Să nu controleze nimic din viață ta. Nici comportamentul tău față de alțîi, că ai mai mult și altul mai puțîn. Nici să stai cu frică. Există o frică de bani: că ai prea mult sau că nu ii ai. Tu deja ai pornit cu o emoție negaiva, și asta nu e o emoție autentia. Iar Universul răspunde totdeauna la emoții autentice.

Ai voie să ai bani în viață asta, dar trebuie să te raportezi autentic la ei.

Banii materiali sunt strict legați de aurul nostru spiritual. Dacă faci fapte bune, faci aur spiritual. Orice fapta bună aduce o cantitate de energie galbenă, energia banilor. Fiecare fapta bună va face acolo niște munți, în momentul în care tu ai niște munți de galbeni, vei avea bani și în viață asta. De aceea lumina interioară și echilibrul interior nu fac altceva decât să îți dea acces la energia banilor.

Ce pași să urmăm pentru a accesa energia banilor

Banii trebuie să facă parte din viață noastră, dar să fie dozați corect. Primul pas în acea acces la energia banilor este să fii echilibrat cu tine, de a crede că ți se cuvine.

Trebuie să ai o intenție clară. Îmi doresc casă aceea. Spui ce vrei, spui scopul. Pentru că Dumnezeu știe apoi ce să îți dea.

Cu cât lumina interioară este mai mare, cu atât emani mai mult și atragi mai multă lumina.

Cea mai ușoară metodă de a mari acest drept divin în bani este zeciuială. Tu în momentul în care dai contribui la curgerea lînă a acelei energii. În momentul în care ești foarte zgârcit, ai oprit această energie. Nu trebuie să acumulezi, pentru că asta îți blochează accesul la bani. De aceea este important să dai de pomană. Important este să dăm cui simțim. Tot zeciuială se numește, nu trebuie neapărat să dai la biserica.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close