Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Rugăciunile care ne oferă protecţie divină, explicate de Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "Aceasta este salvarea noastră"

Rugăciunile care ne oferă protecţie divină, explicate de Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "Aceasta este salvarea noastră"

Adina Moldoveanu, consultant spiritual, a explicat puterea rugăciunilor şi le-a recomandat pe cele care ne pot asigura o protecţie divină deosebită, mai ales în aceste vremuri tulburi.

Rugăciunile care ne oferă protecţie divină, explicate de Adina Moldoveanu, consultant spiritual: "Aceasta este salvarea noastră"
Sursa foto: Antena 3
de Mirela Voicu    |    23 Iul 2022   •   23:01

Rugăciunea inimii, sau rugăciunea lui Iisus, e considerată cea mai puternică rugăciune şi ea e folositoare în toate împrejurările vieţii. Este o rugăciune scurtă, simplă.

Doamne, miluiește-mă" şi forma extinsă: "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul

Rugăciunea inimii tocmai de asta e cea mai puternică, pentru că poate fi spusă neîncetat.

Pe lângă această rugăciune foarte puternică, Adina Moldoveanu, consultant spiritual, a mai recomandat încă două rugăciuni şi o tehnică la fel de utile. 

"O altă tehnică foarte bună este așa numita cruce tridimensională. Aceasta este tot sub formă de rugăciune sau meditație. Este foarte simplă.

Doamne Iisuse Hristoase îți mulțumesc că ești în mine și împrejurul meu, îți mulțumesc că ești în fața mea, în spatele meu, în dreapta mea, în stânga mea, dedesubt deasupra mea și iarăși în mine și împrejurul meu

Şi în felul acesta mi-am redefinit spațiul. De fapt, mi-am redefinit, m-am reancorat în credință, mi-am reafirmat energia divină din mine.

De fapt, asta este cel mai important. Cei care știu reiki, există meditația în mișcare prin care se curăță aura și se face practic același lucru.

Încă o rugăciune pe care am învățat-o chiar de la un preot este:

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, te rog, recalibrează-mă în timpul și spațiul prielnic mie

Asta este iarăși foarte bună și funcționează. Bineînțeles că sunt și meditațiile mai lungi care te ajută ca să îți binecuvântezi toate chakrele. Avem nevoie să ne reechilibrăm instant.

Simțim cum poate după o ședință sau după primirea unei vești nu prea bune, simțim că pur și simplu cădem emoțional, fizic, psihic și atunci o astfel de rugăciune rapidă ne ajută imediat ca să revenim la starea inițială, să ne reafirmăm credința, să ne ancorăm, de fapt, în sursa tuturor lucrurilor și asta este de fapt salvarea noastră", a spus Adina Moldoveanu, consultant spiritual, în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3. 

Citiți şi: Care sunt cele 7 semne apocaliptice şi cum le putem interpeta | Răspunsul Adinei Moldoveanu, consultant spiritual 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close