Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Terapii detox ca-n Turcia, la singurul hotel de 5 stele din Delta Dunării

Terapii detox ca-n Turcia, la singurul hotel de 5 stele din Delta Dunării

Românii care până acum mergeau în Turcia ca să facă tratamente de detoxifiere se pot bucura acum de aceste proceduri şi la noi în ţară. În plus, preţul este la jumătate.

Terapii detox ca-n Turcia, la singurul hotel de 5 stele din Delta Dunării
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    18 Iun 2022   •   21:38

Ca totul să fie cât mai autentic, curele de detox care se fac la un resort din Delta Dunării, Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa, și sunt realizate chiar de un specialist venit tocmai din Turcia. 

Aşadar, cunoscutul detox din Turcia la care apelează multe vedete din România a venit acum la noi.

Turcul venit de la el din ţară în România recomandă anumite cure de detoxifiere, juice-uri şi nişte proceduri speciale pe care mai întâi le testează pentru a vedea dacă oamenii sunt compatibili cu ele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Specialistul, care este şi managerul Spa-ului de la Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa, din Delta Dunării, a lucrat la clinici din Turcia, iar acum recomandă cure de sucuri sau meniuri vegane, la finalul cărora turistul se bucură şi de mai multă energie. 

Cât despre costuri, cele de la Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa sunt la jumătatea celor din Turcia.

În afara curelor detox, la Hotel Lebăda Luxury Resort & Spa, din Deltă mai există şi servicii complexe de masaj care se fac în centrul de recreere, în camere spaţioase, noi, cu terase proprii şi care au ieşire la Dunăre. Masajele sunt făcute de angajate nepaleze, în stilul lor tradiţional.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Delta Dunarii detox
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close