Antena 3 CNN Show Showbiz Voi cu Voicu: Adrian Pintea descris în cuvintele Laviniei Tatomir: „Iubire, onoare, cavalerism, demnitate”

Voi cu Voicu: Adrian Pintea descris în cuvintele Laviniei Tatomir: „Iubire, onoare, cavalerism, demnitate”

Voi cu Voicu: Adrian Pintea descris în cuvintele Laviniei Tatomir: „Iubire, onoare, cavalerism, demnitate”
02 Sep 2017   •   21:07

Lavinia Tatomir a vorbit în emisiune „Voi cu Voicu” despre fostul său partener de viață, regretatul actor Adrian Pintea.

Nu există opreliști în a vorbi ce a reprezentat Adrian Pintea la vreamea respectivă. Dar din respect pentru partenerul meu actual o să fac în felul meu. El a fost supus unor presiuni uriașe, unor răutăți, apropouri nemeritate. (...) Adrian îmi revine în minte calitatea lui excepțională de a comunica. Reațiile sufletești erau întotdeauna o prioritate. Relațiile cu cei pe care îi iubea erau prioritare. Un om de excepție cu o vastă cultură. Adrian era un actor uriaș, era un scriitor de excepție și profesor la Academia de Teatru și Film. Era un profesor iubit. Aș concluziona că foarte mare parte din ceea ce reprezint i se datorează, în anii tinereții mele m-am format alături de el. De la el am învățat să mă exprim, să fiu un om liber fără să afectez libertatea celor din jur, să fiu un om demn în fața oricărei situații, să fiu un om înțelegător, cu măsură, să nu accept compromisul”, a povestit medicul Tatomir.

Dacă ar fi să-l descrie în câteva cuvinte pe Adrian Pintea, Lavinia Tatomir a mărturisit: „Iubire, onoare, cavalerism, demnitate, toate la un loc. Cuvintele sunt prea puține pentru a  descrie o personalitate atât de complexă”.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu iubire
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close