Antena 3 CNN Actualitate Voi cu Voicu. Vindecarea miraculoasă a preotului Ionuț

Voi cu Voicu. Vindecarea miraculoasă a preotului Ionuț

Părintele Ionuț Butoiu are o poveste de viață extraordinară. A trăit un adevărat miracol după ce a fost paralizat de la gât în jos în urma unui accident. Când își pierduse orice speranță că va mai putea să meargă vreodată, 50 de preoți au făcut o slujbă specială pentru el.

Voi cu Voicu. Vindecarea miraculoasă a preotului Ionuț
de Dan Gabor    |    12 Sep 2020   •   21:21

"Am rămas paralizat de la gât în jos, traumatizant...Și îmi aduc aminte un lucru extrordinar, faptul că doamna Ligia a venit la mine, cred că Dumnezeu a trimis-o, într-o perioadă grea. Pentru că, totuși,  aveam nădejde mare în Dumnezeu și știam că Dumnezeu mă va vindeca, știam că Maica Domnului o să facă o minune cu mine, dar nu mai aveam răbdare.

Trecuseră 3-4 săptămâni, nu simțeam nimic, nu mișcam nimic, aveam încă dureri foarte mari, pronosticurile erau foarte-foarte rezervate de a mai mișca vreodată ceva și cred că, pentru o scurtă perioadă de timp, firea omenească a învins în detrimentul firii preoțești. Cred că om fiind am căzut într-o mică depresie", și-a început părintele Ionuț povestea.

Preotul a povestit cum a trăit miracolul de a putea merge din nou în urma unei slujbe speciale care se numește Sfântul Maslu la care au luat parte nu mai puțin de 50 de preoți.

"A fost un Sfânt Maslu mai mult plâns decât rugăciune. Știam că mă poate ajuta foarte mult, de aceea am și dorit să mi se facă taina Sfântului Maslu. La noi există o tradiție ca după el să se facă o agapă, o masă și am mers în casa acestui preot toți cei 50 de preoți cu soțiile lor, eu în cărucior, cu familia mea. M-a luat unul dintre preoți, m-a așezat în capul mesei, un loc onorabil și acolo s-a petrecut prima minune, în văzut tuturor", a spus el.

 

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close