Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016. Ce accesorii aveau în bagaje fanii ruşi care i-au bătut crunt pe cei ai Angliei la Marsilia

EURO 2016. Ce accesorii aveau în bagaje fanii ruşi care i-au bătut crunt pe cei ai Angliei la Marsilia

EURO 2016. Ce accesorii aveau în bagaje fanii ruşi care i-au bătut crunt pe cei ai Angliei la Marsilia
Sursa foto: foto: pixabay.com
14 Iun 2016   •   08:33

Euro 2016. Scandalul monstru iscat de fanii ruşi care i-au bătut straşnic pe englezi, la Marsilia, scoate la iveală noi elemente interesante.

După ce s-a descoperit că ruşii aveau în rândurile lor membri ai unor grupări neonaziste presa din Anglia, dezvăluie, la două zile după incident, că peste 300 de ruşi au venit în Franţa echipaţi ca de război, având în arsenalul lui bastoane, cuţite, apărători şi mănuşi de MMA, scrie adevarul.ro.

Altfel spus, erau chitiţi pe bătaie încă din start. Iar faptul că ei au reuşit să intre în stadion cu un aruncător de torţe, pe care l-au şi folosit pentru a dinamitat sectorul englezilor, arată că nu erau nişte simpli fani.

Euro 2016. O parte din ei au afirmat public că nici măcar nu se află în Franţa pentru a-şi susţine naţionala, ci au venit doar ca să le demonstreze englezilor că nu ştiu să se bată. Într-un interviu acordat pentru AFP, un fan al Rusiei a dat cărţile pe faţă:

“Ei spun mereu că sunt cei mai mari ultraşi. Am venit să arătăm că englezii sunt fetiţe. Ei sunt bărbaţi mai în vârstă care beau multă bere. Fanii sau huliganii din Rusia sunt, în general, mai tineri, au 20-30 de ani şi cei mai mulţi dintre ei fac sport acasă. Practică sporturi ca boxul sau diferite tipuri de arte marţiale. Scopul nostru e să venim şi în Anglia şi să demonstrăm că fanii englezi nu sunt ultraşi, nu ştiu să se bată. Mulţi dintre ruşi vin special cu acest scop. E ca un sport. Englezii folosesc scaune şi sticle când se bat, stilul rusesc este cel în care foloseşti doar pumnii“.

 

 

×
Subiecte în articol: EURO 2016
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close