Antena 3 EURO2016 Un englez a devenit milionar, după ce a pariat pe golul lui Eder din finala EURO 2016

Un englez a devenit milionar, după ce a pariat pe golul lui Eder din finala EURO 2016

de G.S.    |    13 Iul 2016   •   16:51
Un englez a devenit milionar, după ce a pariat pe golul lui Eder din finala EURO 2016

Un englez a câştigat un milion de lire sterline graţie golului fotbalistului portughez Eder din finala EURO 2016, însă de atunci n-a mai dat niciun semn de viaţă, scrie presa internaţională.

Englezul în vârstă de 32 de ani a răspuns duminică după-amiază la provocarea lansată de casa de pariuri sportive BetVictor. Aceasta oferea 1 milion de lire sterline celui sau celei care va ghici minutul în care se va înscrie primul gol al finalei, precum şi numele marcatorului.

Cum nimeni nu a ghicit minutul golului lui Eder (a fost minutul 109), BetVictor a ales să dea milionul celui care s-a apropiat cel mai mult. Acesta este un englez.

Problema este că de duminică bărbatul n-a mai dat niciun semn de viaţă. BetVictor a folosit reţelele sociale pentru a descoperi identitatea câştigătorului, dar casa de pariuri nu a reuşit decât să afle că bărbatul are 32 de ani este originar din Birmingham şi ţine cu echipa Aston Villa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close