Antena 3 CNN EURO2016 Ciprian Tătăruşanu, pe locul trei în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenţii la EURO 2016

Ciprian Tătăruşanu, pe locul trei în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenţii la EURO 2016

Ciprian Tătăruşanu, pe locul trei în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenţii la EURO 2016
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Iun 2016   •   16:03

Ciprian Tătăruşanu, goalkeeperul naţionalei de fotbal României, este pe locul 3 în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenţii la EURO 2016, într-un top stabilit de UEFA.

Tătăruşanu a avut opt intervenţii în cele două meciuri disputate până acum de "tricolori", 1-2 cu Franţa şi 1-1 cu Elveţia.

Tot opt intervenţii are şi Michael McGovern, ce a apărat poarta Irlandei de Nord în meciurile cu Polonia (0-1) şi Ucraina (2-0).

Lider este ucraineanul Andrei Piatov, cu 12 intervenţii. Piatov a fost învins de patru ori în cele două jocuri disputate cu echipa sa (0-2 cu Germania şi 0-2 cu Irlanda de Nord). El a avut o parte de vină la ultimul gol al Irlandei de Nord, când a respins o minge în faţă.

Pe locul doi în acest top este puţin cunoscutul goalkeeper al Islandei, Hannes Halldorson, cu zece intervenţii în singura partidă disputată până acum de naţionala sa, egalul cu Portugalia (1-1).

Pe locul 5, cu şapte intervenţii, este slovacul Matus Kozacik, care a adunat şapte intervenţii în meciurile cu Ţara Galilor (1-2) şi Rusia (2-1).

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: EURO 2016 Ciprian Tatarusanu UEFA
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close