Antena 3 CNN EURO2016 Decizie radicală la EURO 2016. S-a interzis vânzarea băuturilor alcoolice în Lille. Cât durează măsura

Decizie radicală la EURO 2016. S-a interzis vânzarea băuturilor alcoolice în Lille. Cât durează măsura

Decizie radicală la EURO 2016. S-a interzis vânzarea băuturilor alcoolice în Lille. Cât durează măsura
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Iun 2016   •   11:41

Autorităţile franceze au decis să restricţioneze vânzarea de alcool şi să reloce în Lille 4.000 de poliţişti, înaintea meciurilor pe care Rusia şi Anglia le vor juca în grupa B la EURO 2016, scrie BBC.

Vânzarea de alcool a fost interzisă până vineri, iar 350 de baruri din oraş vor închide mai devreme miercuri şi joi.

Fanii Angliei şi Rusiei se vor afla în Lille pentru meciurile pe care cele două naţionale le vor susţine în grupa B, Rusia urmând să întâlnească miercuri Slovacia, de la ora 16,00 (ora României), iar Anglia va juca joi, de la aceeaşi oră, cu Ţara Galilor, la Lens.

Federaţia Engleză de Fotbal şi-a exprimat ''profunda îngrijorare'' în ceea ce priveşte siguranţa suporterilor după incidentele violente de la Marsilia.

Rusia a primit de la UEFA o sancţiune de excludere cu suspendare, din cauza violenţelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016.

UEFA a precizat că Rusia a primit o amendă de 150.000 euro, din cauza incidentelor provocate de fani pe stadion, pentru utilizarea artificiilor şi a conduitei rasiste a fanilor. Comisia de Etică a UEFA a impus, de asemenea, o sancţiune de descalificare cu suspendare a echipei Rusiei până la finalul EURO 2016 din Franţa.

''Sancţiunea de excludere va fi impusă dacă incidente de natură similară provocate de fani vor avea loc pe stadion la oricare din meciurile pe care le va disputa Rusia în timpul competiţiei'', se arată în comunicatul UEFA.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close