Antena 3 CNN EURO2016 Oracolul de la Bălceşti se întoarce. ''Profeția'' lui Dumitru Dragomir pentru meciul cu Albania

Oracolul de la Bălceşti se întoarce. ''Profeția'' lui Dumitru Dragomir pentru meciul cu Albania

Oracolul de la Bălceşti se întoarce. ''Profeția'' lui Dumitru Dragomir pentru meciul cu Albania
18 Iun 2016   •   22:25

 Dumitru Dragomir îl critică pe Florin Andone și îl vede pe Denis Alibec titular împotriva Albaniei. De asemenea, fostul șef al LPF e dezamăgit de jocul României.

”Numai cu Alibec aș juca, indiferent ce se întâmplă, indiferent de ce s-a discutat. Oriunde în lumea asta, Divizia B e Divizia B, scrie GSP.ro.

Una este să fii golgheter în liga a doua, fie ea și Spania, și alta e să fii cel mai bun jucător la cea mai bună echipă a României, la campioană. Este o diferență de psihic, de mentalitate, de tot ce vreți”, a spus Dragomir la Digi.

...despre joc: "Vor fi schimbări în formula cu Albania, pentru că vrem să câștigăm, nu să ne apărăm. La mijloc, sigur va apărea un jucător de pasă finală. Eu spun că vor juca și Stanciu și Sânmărtean.

Noi nu pasăm, ați văzut până acum vreun dribling în cele două meciuri? Parcă suntem speriați de bombe! Mereu am jucat cu centrări luni pe atacanți, dar Keșeru n-are nici viteză, nici detentă nemaipomenită. Cine să se bată la centrări? Nu, noi trebuie să jucăm ceea ce ne caracterizează, adică să pasăm.

Jucătorii cu personalitate n-au intrat încă în echipă. Noi băgăm doar jucătorii care fac bine faza defensivă, care știu să facă alunecări, să sară bine la cap, care fac presing, marcaj și atât! Fără creație nu facem nimic".

×
Subiecte în articol: EURO 2016 Dumitru Dragomir Denis Alibec
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close