Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016: Ciprian Marica, îngrijorat pentru Naţională: „Albanezii sunt un obstacol serios”

EURO 2016: Ciprian Marica, îngrijorat pentru Naţională: „Albanezii sunt un obstacol serios”

EURO 2016: Ciprian Marica, îngrijorat pentru Naţională: „Albanezii sunt un obstacol serios”
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Iun 2016   •   08:31


Internaţionalul român Ciprian Marica, care nu face parte din lotul selecţionatei de fotbal României de la EURO 2016, a postat pe Facebook un scurt comentariu legat de meciul cu Elveţia (1-1), disputat de "tricolori" miercuri la Paris, estimând că Albania, următoarea adversară a tricolorilor, va fi "un obstacol serios" în tentativa de calificare în optimile de finală ale competiţiei care are loc în Franţa.

"Ce zi tensionată! Emoţii mari la România-Elveţia, tensiune şi la Franţa-Albania! Eu cred că până la urmă a ieşit bine, a bătut Franţa şi stăm la mâna noastră. Voi ce credeţi? Albanezii au arătat şi azi că sunt un obstacol serios, aşa că nu ne va fi uşor! Trebuie să credem în tricolori până la capăt!", a scris atacantul în mesajul său.

Albania, echipă pe care România o va întâlni în ultimul său meci din Grupa A, duminică seara la Lyon, a fost învinsă greu de Franţa, cu scorul de 2-0, miercuri la Marsilia, "Les Bleus" marcând ambele goluri în finalul jocului, prin Antoine Griezmann (min.90) şi Dmitri Payet (min.90+6).

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close