Antena 3 CNN EURO2016 EURO 2016. Cosmin Olăroiu, verdict necruțător pentru Naționala României

EURO 2016. Cosmin Olăroiu, verdict necruțător pentru Naționala României

EURO 2016. Cosmin Olăroiu, verdict necruțător pentru Naționala României
12 Iun 2016   •   15:38

EURO 2016. Antrenorul de fotbal Cosmin Olăroiu apreciază că pentru naţionala României, va fi mai greu în următoarele confruntări de la EURO 2016, pentru că trebuie să atacăm, în meciurile cu Elveţia şi Albania.

''Pentru România va fi mai greu, trebuie să atacăm cu Elveţia şi Albania. Chiar şi cu Albania va fi un meci capital, chiar dacă noi câştigam cu Elveţia. E foarte greu când pierzi primul meci din grupă, pentru ca e o presiune fantastică. Eu sper din tot sufletul să se califice", a spus Olăroiu.

În continuare, el a precizat pentru Dolce Sport: "A fost mai puţin norocos debutul. Am fost aproape de un rezultat care ne-ar fi ajutat mult. Valoarea şi calitatea individuală au făcut diferenţa. În joc nu a fost mare diferenţă. Din păcate, nu am fructificat ocaziile noastre. E greu când joci cu Franţa şi ratezi. Cel mai important lucru a fost publicul pe care l-am câştigat. Am câştigat mult prin aducerea publicului aproape după acest meci''.

Tehnicianul a mai arătat că a apreciat curajul tricolorilor din primul joc al grupei: ''Mi-a plăcut că jucătorii au avut curaj, o atitudine bună şi o organizare bună. Va fi mult mai greu de acum încolo, mai ales ca Elveţia a câştigat''.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de selecţionata Franţei cu scorul de 2-1 (0-0), în meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, după un gol primit în minutul 89.

Pentru România a înscris Bogdan Stancu (65 - penalty), iar pentru gazde Olivier Giroud (57) şi Dimitri Payet (89).

Prima reprezentativă va mai întâlni în Grupa A selecţionatele Elveţiei (15 iunie) şi Albaniei (19 iunie).

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close