Antena 3 CNN EURO2016 Fotbalul naşte pasiuni nebune! Un bărbat a fost bătut cu un tac de biliard din cauza naţionalei României

Fotbalul naşte pasiuni nebune! Un bărbat a fost bătut cu un tac de biliard din cauza naţionalei României

Fotbalul naşte pasiuni nebune! Un bărbat a fost bătut cu un tac de biliard din cauza naţionalei României
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Iun 2016   •   11:32


Un bărbat din Alba Iulia a fost bătut cu un tac de biliard într-un bar deoarece, printre altele, se pare că nu ar fi fost de acord cu opinia agresorului în ceea ce priveşte şansele echipei naţionale de fotbal de a ajunge în optimile Campionatului European, a informat joi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba.

Victima, un bărbat în vârstă de 49 de ani, s-a prezentat în cursul serii de miercuri la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Bărbatul prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, după cum a susţinut acesta, cu un tac de biliard.

Pornind de la semnalmentele furnizate de victimă, un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea sa în scurt timp. Acesta, un bărbat de 45 de ani, se afla în acelaşi local, în avansată stare de ebrietate, şi şi-a motivat comportamentul violent prin aceea că prietenul său, alături de care consumase băuturi alcoolice timp de câteva ore, refuzase "să-l mai cinstească".

"Acest fapt, coroborat se pare cu opinia victimei potrivit căreia naţionala de fotbal nu mai are şanse de promovare în optimile Campionatului European, l-au făcut să-i aplice acesteia mai multe lovituri, pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a trebuit transportată la UPU Alba Iulia", menţionează sursa citată.

În cauză, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: EURO 2016 nationala Romaniei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close