Antena 3 EURO2016 Gheorghe Hagi face praf echipa națională: ''Nu avem personalitate''

Gheorghe Hagi face praf echipa națională: ''Nu avem personalitate''

16 Iun 2016   •   23:44
Gheorghe Hagi face praf echipa națională: ''Nu avem personalitate''

Gheorghe Hagi a declarat, joi, că remiza echipei naţionale a României cu Elveţia de la Euro 2016, scor 1-1, a fost echitabilă, dar că România nu are încă un joc ofensiv bine structurat, întrucât nu există fotbalişti cu personalitate care să facă diferenţa.

"România e o echipă care se apără bine și contraatacă. Dar e mai greu să atace pozițional. Asta se știa. Jucătorii noștri au fost obosiți pentru că au alergat după minge, elvețienii au pasat mult. Poate că nu se lucrează suficient la faza de atac. Ar trebui să creăm o strategie de învingător, să ai personalitate...

Dacă spunem de la început că elvețienii sunt mai buni, atunci nu are rost să mai vorbim. Eu nu mă simt inferior niciodată, asta e mentalitatea mea. Trebuie să știi să selectezi jucători care să ducă această presiune. Trebuie să ai o strategie de învingător, altfel te duci și te simți inferior în fața tuturor. Jucăm cu apărare ermetică și vedem ce-o ieși în față.

Noi ce idee avem? Nu vorbim despre jucători individual, ci de o strategie prin care să putem să ne impunem. Românul e tehnic și are minte. Când am avut strategie, am creat echipe care au câștigat, echipe campioane", a declarat Hagi la Dolce Sport.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close