Antena 3 CNN EURO2016 Ladislau Boloni, atac violent la adresa fotbalului românesc: Campionatul intern e un rahat!

Ladislau Boloni, atac violent la adresa fotbalului românesc: Campionatul intern e un rahat!

 Ladislau Boloni, atac violent la adresa fotbalului românesc: Campionatul intern e un rahat!
21 Iun 2016   •   11:50

Fostul selecționer critică dur lumea fotbalului românesc după eliminarea rușinoasă de la EURO 2016.

"Campionatul intern e un rahat! E execrabil! E o tristeţe pentru campionatul intern că Alibec a fost cel mai bun. Eu mă iau după acest campionat?! Dacă mă iau după el, Alibec poate fi bun pentru o Balcaniadă. Aşa da. Dar nu pentru un Campionat European. Păi, băiatul asta a intrat în meciul cu Franţa, a căzut de zece ori, n-a ţinut de nicio minge, s-a certat de cinci ori cu arbitru şi, într-un final, a pierdut balonul la faza dinaintea golului marcat de Payet. El a crezut că joacă, în continuare, la Astra. Când ai un eşec, iar prezenţa noastră la Euro a fost un eşec, toţi sunt vinovaţi. Iar antrenorul plăteşte primul. Pe de altă parte, faptul că Iordănescu a folosit un jucător sau altul n-ar trebui să ne influenţeze judecata asupra fotbalului nostru. Altfel, greşim şi vom lua măsuri superficiale, ca de obicei. Şi mai schimbăm un antrenor, un preşedinte şi aşa mai departe, dar nu vom progresa niciodată", a declarat Ladislau Boloni pentru Adevărul.

"Noi minţim tot timpul. Credem că o să găsim tot timpul o şmecherie. Dar şmecheria nu ţine aproape niciodată, deşi noi credem altfel".

"Sănmârtean are, într-adevăr, capacitatea de a îmbunătăţi faza de atac. Când a intrat cu Albania, a fost singurul care a arătat ceva peste media echipei. Dacă aş fi fost acolo, la echipa naţională, poate că aş fi jucat cu el mai devreme, încă de la meciul al doilea, cel cu Elveţia. Asta nu înseamnă însă că îl atac pe Iordănescu. El are o capacitate excelentă a-i <> pe jucători."


Citeste mai mult: adev.ro/o93mcb

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close