Naţionala Rusiei, sancţiune de excludere cu suspendare de la UEFA. Ce se va întâmpla cu echipa în cazul unor noi incidente

14 Iun 2016   •   14:28
Naţionala Rusiei, sancţiune de excludere cu suspendare de la UEFA. Ce se va întâmpla cu echipa în cazul unor noi incidente Foto: Facebook

Rusia a primit de la UEFA o sancţiune de excludere cu suspendare, din cauza violenţelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome din Marsilia, la meciul de sâmbătă Anglia-Rusia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016, relatează AFP.

UEFA a precizat că Rusia a primit o amendă de 150.000 euro, din cauza incidentelor provocate de fani pe stadion, pentru utilizarea artificiilor şi a conduitei rasiste a fanilor. Comisia de Etică a UEFA a impus, de asemenea, o sancţiune de descalificare cu suspendare a echipei Rusiei până la finalul EURO 2016 din Franţa.

''Sancţiunea de excludere va fi impusă dacă incidente de natură similară provocate de fani vor avea loc pe stadion la oricare din meciurile pe care le va disputa Rusia în timpul competiţiei'', se arată în comunicatul UEFA.

Sursă: Agerpres
x close